Nem értem miért zavarodott össze a ciklusom?
Lehet attól is, hogy aggódsz a terhesség miatt és emiat késik. Egyszer, úgy 18-19 lehettem együtt voltam az akkori barátommal, úgy hogy megszakítással védekeztünk. Sem előtte, sem utána nem csináltunk ilyet, de abban a hónapban késett több mint egy hetet ami előtte sem és azóta sem fordult elő (ja és nem voltam terhes, csináltam tesztet). Okozhatja több stressz, pl nálad a labilis párkapcsolat, de szervi oka is lehet, vagy hormonprobléma.
Én is azt tudom tanácsolni, hogy csinálj egy tesztet holnap és utána menj orvoshoz. Így legalább megtudod, hogy terhes vagy-e vagy sem, és kizárod a szervi, hormonális problémát és ha egyik sem áll fenn legalább tudod, hogy kicsit gatyába kell rázni a magánéleted és lekileg helyre állni.
Minden jót Neked!
Csináltam tesztet, de ez még július utolsó hetében volt. Voltam orvosnál augusztus 3.-án, ott a nőgyógyászom azt mondta nem vagyok terhes. Irt fel gyógyszert, de nem váltottam ki. Majd megjött ( ez tartott 3 napig). :S
köszi h válaszoltál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!