Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem értem miért zavarodott...

Nem értem miért zavarodott össze a ciklusom?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok, és eddig rendszeresen 28-29 napra mindig megjött a mensim 4 napig tartott. A volt barátommal júliusban 2x voltunk ugy együtt h megszakitással szeretkeztünk. De az utolsó normális mensim júniusban volt. Júliusban nem volt, majd augusztusban jött meg 3 napra, ami kevés mennyiségű volt. Most megint késik, és nem tudom mikorra várható, és ez idegesit.Ha terhes lennék már kb 11 hetes lehetnék, de akkor már sok tünetnek kellene jelentkezni. De semmi tünetem nincs, ami konkrétan a terhességre utalna. Szerintetek miért ilyen a mensim az utóbbi 1-2 hónapban? Utána néztem a terhességi oldalon h mit kéne éreznem, de lehet h valami más bajom van? Vagy csak egyszerűen késik? A párkapcsolatom eléggé kilátástalan most, de a baba megszületne ha itt lenne..:)
2009. szept. 12. 14:17
 1/4 anonim ***** válasza:
A legokosabb lenne csinálnod egy terhességi tesztet. Ha negatív (és ha pozitív, akkor is)menj el orvoshoz, lehet, hogy a hormonjaiddal nincs minden rendben. Azonban azt tudnod kell, hogy nem mindenkinél jelentkeznek a terhességi tünetek. Remélem, tudtam segíteni.
2009. szept. 12. 14:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Lehet attól is, hogy aggódsz a terhesség miatt és emiat késik. Egyszer, úgy 18-19 lehettem együtt voltam az akkori barátommal, úgy hogy megszakítással védekeztünk. Sem előtte, sem utána nem csináltunk ilyet, de abban a hónapban késett több mint egy hetet ami előtte sem és azóta sem fordult elő (ja és nem voltam terhes, csináltam tesztet). Okozhatja több stressz, pl nálad a labilis párkapcsolat, de szervi oka is lehet, vagy hormonprobléma.

Én is azt tudom tanácsolni, hogy csinálj egy tesztet holnap és utána menj orvoshoz. Így legalább megtudod, hogy terhes vagy-e vagy sem, és kizárod a szervi, hormonális problémát és ha egyik sem áll fenn legalább tudod, hogy kicsit gatyába kell rázni a magánéleted és lekileg helyre állni.

Minden jót Neked!

2009. szept. 12. 14:57
 3/4 A kérdező kommentje:

Csináltam tesztet, de ez még július utolsó hetében volt. Voltam orvosnál augusztus 3.-án, ott a nőgyógyászom azt mondta nem vagyok terhes. Irt fel gyógyszert, de nem váltottam ki. Majd megjött ( ez tartott 3 napig). :S

köszi h válaszoltál

2009. szept. 12. 14:58
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek.:)
2009. szept. 12. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!