Még szűz vagyok. A menstruáció rendesen van. Egyik ismerősömmel történt egy fura dolog. A ***t a p***hoz rakta. Elélvezett. és most aggódok. A köldök felett egy kicsit pocakom van. Lehetek terhes? Valaki segítsen!? Kérem! 16/L Help!?!?!?!
Jézus. Ha úgy fogalmaztad volna meg a kérdést, hogy a barátoddal pettingeltetek, és odaélvezett a bejárathoz, lehetek-e terhes úgy, hogy szűz vagyok, akkor normális válaszokat kapnál.
Előszöris, ha szexelni akartok, használjatok gumit. Másodszor, ha nem akarsz teherbe esni, akkor ne élvezzen a bejárathoz a másik tini. Nem hinném, hogy terhes vagy, de ha késik a havid, tesztelj. Ha pettingelni akartok, akkor meg élvezzen inkább a hasadra. Vagy várjatok inkább még, amíg eszetek lesz a dologhoz...
Te szimplán H.lye vagy nem terhes!!
Itt világosítsunk fel mi h mi az a szex és h h lehet h teherbe esni és h tudj védekezni kicsi szívem??
16 évesen vedd elő a könyvet holnap suli ;)
Okostónik, talán elsőként nem b***-ni kéne a csajt, hamár itt kért segítséget, hanem normálisan elmagyarázni mi folyik itt. Egyébként látszik rólatok ti sem vagytok a legnagyobb eszűek.
Kérdező: Ha nem teljesen hatolt beléd, akkor talán nem vagy terhes. Szerintem feltétlen szólj a szüleidnek (ha jóban vagy velük) vagy keress fel egy nőgyógyászt hátha ő meg tudja neked mondani, terhes vagy-e vagy sem. A patikákban elvileg lehet kapni terhességi tesztet, talán azzal is kiderítheted.Ja és egy kérdés: Mikor volt ez a dolog? Volt azóta menstruációd?
Remek olvasmány volt a kérdés is, és a válaszok is :-D
16 évesen már tudnod kéne, amit nyilvánvalóan nem tudsz, viszont azt még nem kéne tudnod, amit nyilvánvalóan tudsz.
Büfiztél már azóta? Elmúlt a pocak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!