Van itt olyan kismama aki elkezdte a fősulit vagy egyetemet?
Én mikor férjemhez költöztem halasztottam 2 félévet, mert az ország másik végére kerültem, új munkahelyem lett-de utólag látom, ezek nem kellettek volna, hogy kifogások legyenek...megbántam, hogy akkor nem fejesztem be. Aztán júniusban szültem, utána szeptemberben már beiratkoztam és folytattam tovább nyögvenyelősen. nehéz volt a kihagyás után. Én elmentem az órákra akkor is, előtte is.
Most megint babás vagyok, és ezért kell előbb államvizsgáznom, februárban, mert a pici mellett tuti nem fogok tanulni a nyári államvizsgára. Már csak azon izgulok, hogy a vizsgabizottság előtt folyik-e el a magzativezem...:-))
Én nappalira járok. Jan-ban szülök, a köv. félévben az egyik szakomon egyéni tanrendes leszek, a másikon nem engedélyezik, így ott halasztok vagy csak 1-2 tárgyat veszek fel, amire tudok járni.
Szerintem ha levelezőre jársz nyugodtan végigcsinálhatod.
szia! Én másodéves leszek, mikor a fiam megszületik, ráadásul, ha időben jön, akkor épp a vizsgaszesszióban, januárban fog elfolyni a vizem. Majd viszem a páromat meg a kórházi csomagomat magammal.
Különben még nem parázok nagyon, mert eddig is dolgoztam, volt igazolásom a munkahelyemről, így csak hében-hóban láttak az órán. Másrészt pedig azt tanulom, amit négy éve csinálok, úgyhogy viszonylag gyorsan megy a tanulás, 1-1 vizsgára 2-3 napot tanulok. És ha még ráadásul jó jegyeim is vannak, akkor a tanárok elismerik a tudásomat, és nem csinálnak belőle gondot, ha ritkán járok.
Én nem halasztanék a helyedben, de te tudod, mennyire nehéz, amit tanulsz.
21 hetes pocis
Én májusban fogok szülni. ez lenne az utolsó évem, júniusban vizsgáznék. Valószínűleg halasztani fogom a vizsgát, mert nem lennék képes tanulni rá!
De még nem tudom mi lesz.
két lányomat szültem meg (2006 márc. és 2007 okt) suli közben, nappalira jártam, igaz ilyen egyéni tanrendes voltam, de segítségem nem volt, suli 200 km-rel arrébb. Gyerek bejött velem még vizsgákra, szigorlatokra is...
Most diplomáztam júniusban, 7 hónapos terhesen.
Egyiknél se jutott eszembe, hogy halasszak. Én úgy tapasztaltam, minél nagyobb a gyerek, annál több figyelmet, időt igényel, így csak örülök, hogy nem halasztottam. Csak nehezebb lett volna.
Most meg örülök, hogy a végére értem, pedig nagyon hiányzik a tanulás, de most csak a 3. babára figyelek, meg a "nagy" 1 hete kezdte az ovit, szóval csak a családra koncentrálok.
Ja, amit észrevettem, de én nem éltem vissza a helyzettel: a tanárok is máshogy néznek rád kismamaként. Engedékenyebbek. (Nekem volt olyan, hogy szigorlaton a gyerek addig tűrt, míg a tételem kidolgoztam, mikor elő kellett volna adnom, elszabadult a pokol. A tanár nem hallotta, mit mondok, én meg nem hallottam, mit kérdez. Kicsit kínos volt. Na akkor mondta, hogy legyen egy 4-es. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!