S. O. S 19 hetesen ma reggeltől alhasi görcseim vannak! Mensi szerű! Mit csináljak?
Remélem már voltál dokinál! Én a 26.hétben vagyok (25+3), nekem ez a betöltött 23.hetem előtti napokon volt. Mensiszerű görcsök, amik napról-napra fokozódtak, hüvelyszurka, méhszájfájdalom.Aztán egyik nap reggeltől rendszertelen összehúzódások, hátfájdalom, egész napos keményedés. Hülye voltam , nem mentem rögtön, dél körül a kórház előtt még utoljára egy korty Unicumot megpróbáltam, aztán vége lett. Hétfőn doki, 3x500mg Mg-citrát, és Frontin 2x, görcsoldó, nyugtató, mondta hogy cak a két gyerekem miatt nem fektet be, és mert elmúltak a görcsök, de szerencsém volt. A héten , két héttel később már egy ujjnyira kinyílt a külső méhszáj, pedig feküdtem végig.Vannak napok mikor egész nap keményedek, görcsölök a pihenés és gyógyszer ellenére, és nagyon félek! Lehet ha nem várok akkor a kórházban kapok valamit, ami nem engedte volna hogy tovább táguljak. Ez nem játék! A mensi szerű görcsök a 2 és a 3 trimeszter elején nem normálisak! Nagyon vigyázz magadra! No-spa tilos! Doki mondta, lazítja a méhszájat. Nyugtatót írnak izomlazító hatása miatt, és mást is kapsz kórházban, feküdni kell. Minden egyes frontnál rosszabb, és fájdalmasabbak a keményedések, de ezekre is van gyógyszer!
Gondolok rád és szorítok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!