Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Barna folyás + görcsök 6. héten?

Barna folyás + görcsök 6. héten?

Figyelt kérdés
Már a kezdetektől görcsölök, folyamatosan. Két napja azonban jobban, mint előtte. Olyan érzésem volt, mintha le akarna szakadni a derekam és a méhem, és mintha "valami ki akarna jönni". Ma reggeltől barna folyásom van. Lehetséges lenne, hogy ezek a kezdődő vetélés tünetei?
2013. febr. 27. 15:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
45%

Már reggel óta vérzel és nem mentél dokihoz?????

Gratulálok, nagyon felelősségteljes viselkedés!

2013. febr. 27. 15:35
 2/13 anonim ***** válasza:
Doki, Doki...gyorsan:(
2013. febr. 27. 15:36
 3/13 anonim ***** válasza:
Sajnos az is lehet, de sok doki nem ír fel semmit addig, amíg meg nem állapították a terhességet.
2013. febr. 27. 15:39
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem folyamatos vérzés, és nem is rendes vér, hanem barnás folyásszerű valami.
2013. febr. 27. 15:39
 5/13 A kérdező kommentje:
Ez az, ami nincs teljesen megállapítva, múlthéten voltam orvosnál, azt mondta ezen a héten menjek vissza pénteken, addig nem tud mit mondani/tenni. Ciszta egyébként okozhat ilyet?
2013. febr. 27. 15:41
 6/13 anonim ***** válasza:
És akkor most tényleg megvárod, hogy elvetélj?
2013. febr. 27. 15:50
 7/13 anonim ***** válasza:

azért az elsőnek elmondanám, ha a kérdező ma is menne dokihoz, nem biztos, hogy a doki egyből ugrik, ha csak este tud menni, menjen akkor, nem kell lecseszni!

nekem egy barna pöttyöm volt, amikor meg kellett volna jönnie, másnap orvoshoz mentem, utrogestant kaptam, biztos ami biztos alapon, azt mondta a doki, bajom nem lesz. azóta semmi! 5+5 vagyok ma.

kérdező, hívd fel az orvosod, vagy menj el el másik, magán dokihoz!

2013. febr. 27. 15:52
 8/13 petera6 ***** válasza:

Ha mást nem is, de rutascorbint meg magnéziumot vegyél be 3*2 szemet. Ezek vény nélkül kaphatók. Ha erősödne azonnal menj szerintem, ne várj. Ezen kívül majd doki tud neked felírni utrogestant vagy más progeszteron pótló készítményt.

Jah, és ha megoldható a fekvés javasolt még ilyenkor.

2013. febr. 27. 15:59
 9/13 anonim ***** válasza:
Nekem 6. és 8. héten volt barnás folyásom. 6. héten csak reggel egy kevéske, és 8. héten szinte egész nap. De külföldön voltam, ezért nem is tudtam volna dokihoz menni. Minden esetre nagyon meg voltam rémülve, ezért sokat pihentem és rendbe volt végül minden.
2013. febr. 27. 16:16
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy vetélés lesz belőle, lehet, hogy csak egy kis hormonpótlás kellene. De mindenképpen dokit igényel a dolog! Szurkolok neked, hogy minden ok legyen!
2013. febr. 27. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!