Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A CTG kimutatja úgy is a...

A CTG kimutatja úgy is a fájásokat hogy mi egyáltalán nem érezzük? Hogy lehet? Ki tapasztalt ilyet?

Figyelt kérdés
És lehet valahogy következtetni a baba fekvésére? Mármint nem a fájásokból ítélve, hanem pl a szívhangból?
2009. szept. 10. 16:12
 1/6 anonim ***** válasza:

Igen. A szívhang a köldök alatt balra vagy jobbra van koponyavégű fekvés esetén, haránt fekvés esetén pont a köldökben, és faros fekvésnél pedig a köldök felett egy két centivel jobbra vagy balra.

Ez a fájás tevékenység érdekes, nekem is mutatták hogy na itt látszik méh összehúzódás meg jósló meg stb. Én pedig semmit se éreztem!!! de tényleg nem, még kis mensi szerü görcsöt se... fura

2009. szept. 10. 16:16
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszike a választ. Igazából majd csak a jövöhéten megyek először, de izgulok milyen lesz. A babám elvileg még mindig faros, és amíg nincs uh, kíváncsi lennék van-e változás odabent. Bár én úgy érzem hogy nincs. Majd meglátjuk!
2009. szept. 10. 16:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem is kimutatta a fájásokat,de én semmit nem éreztem,és be is utaltak kórházba anno 32 hetesen,hogy görcseim vannak,és elvan simulva a méhszájam.időre szültem,39 hét,6 napra
2009. szept. 10. 17:56
 4/6 A kérdező kommentje:
Ejha! Hát mostmár nagyon kíváncsi vagyok!
2009. szept. 10. 19:10
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Akkor jövök én is:)

Nekem voltak fájásaim, igaz hogy csak lent, de a CTG semmit nem mutatott.

Szépen és gyorsan tágultam, de a CTG lapos volt...

2009. szept. 10. 21:06
 6/6 A kérdező kommentje:
Akkor Te vagy az ellenpélda :):) Kíváncsi leszek nálam hogy lesz! Majd írok hogy milyen volt! :)
2009. szept. 10. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!