Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet terhesség alatt narancsb...

Lehet terhesség alatt narancsbőr elleni krémet használni? Egy kicsit mint ha elkezdtem volna narancsbőrösödni!

Figyelt kérdés
2013. febr. 25. 22:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet, csak sz.rt sem ér! :)
2013. febr. 26. 05:40
 2/6 anonim ***** válasza:

3 dolog hasznal a narancsborre: rendszeres kardio mozgas (pl futas v intenziv gyaloglas), irdatlan mennyisegu viz es eros masszirozas. Hidd el, mar probaltam kremeket. Ha csak kentem semmit sem ert. Ha a parom masszirozta be minden este, akkor volt latvanyos javulas. Viszont, amikor sportoltam es ezert rengeteget ittam is, krem es masszirozas nelkul is sokkal szebb volt a borom.

Guggolasokat tudsz pocakkal is csinalni, az is hasznal, ha rendszeresen csinalod, bar piszok nehez extra sullyal. Tudom. ;)

2013. febr. 26. 07:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Utolsóval értek egyet. És mivel cardio várandósan nem szabad, ezért én azt mondom, hogy mély levegő, nyugalom, és szülés után megoldod!
2013. febr. 26. 08:55
 4/6 A kérdező kommentje:
Akkor maradok a lájtos mozgásnál....viszont rengeteg vizet iszom....napi 4-5litert!!!!!
2013. febr. 26. 09:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Azért ne vidd túlzásba az ivást se, mert kimosol magadból mindent. :) Ezt egyébként komolyan írtam.

Ha szeretnél, nyugodtan használhatsz narancsbőr elleni zselét, és ha kevered babaolajjal és úgy masszírozod, akkor még hatásosabb és nem is fogy annyi. Esetleg megkéred a párodat, hogy masszírozza át. Nekem nem volt bajom a narancsbőr elleni zselétől terhesség alatt.

2013. febr. 26. 10:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is használok narancsbőr elleni krémet, minden nap! paprika krémeset ráadásul, + sportolok, + rengetem iszom én is napi 4-5 litert megiszom, bár ez terhesség előtt is így volt, sajnos én nagyon hajlamos vagyok! :( nincsenek csomóim a lábamon, de a bőröm nagyon csúnya és már nagyon ki vagyok tőle! Neked valami bevált?
2013. máj. 10. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!