Lehet terhesség alatt narancsbőr elleni krémet használni? Egy kicsit mint ha elkezdtem volna narancsbőrösödni!
3 dolog hasznal a narancsborre: rendszeres kardio mozgas (pl futas v intenziv gyaloglas), irdatlan mennyisegu viz es eros masszirozas. Hidd el, mar probaltam kremeket. Ha csak kentem semmit sem ert. Ha a parom masszirozta be minden este, akkor volt latvanyos javulas. Viszont, amikor sportoltam es ezert rengeteget ittam is, krem es masszirozas nelkul is sokkal szebb volt a borom.
Guggolasokat tudsz pocakkal is csinalni, az is hasznal, ha rendszeresen csinalod, bar piszok nehez extra sullyal. Tudom. ;)
Azért ne vidd túlzásba az ivást se, mert kimosol magadból mindent. :) Ezt egyébként komolyan írtam.
Ha szeretnél, nyugodtan használhatsz narancsbőr elleni zselét, és ha kevered babaolajjal és úgy masszírozod, akkor még hatásosabb és nem is fogy annyi. Esetleg megkéred a párodat, hogy masszírozza át. Nekem nem volt bajom a narancsbőr elleni zselétől terhesség alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!