Lehetséges hogy fejfekvéses babám átfordult, és farfekvéses (vagy egyéb) lett? Bár egészen lent csuklik. Szinte a szeméremdomb fölött csak kicsivel. Vajon hogy fekszik? 32h
Figyelt kérdés
2009. szept. 10. 07:16
1/5 anonim válasza:
Hát ezt ez alapján nehéz megmondani, egyrészt 32 hetesen még sok a helye, bármerre elforgohat kicsit.
Az én babám faros, és teljesen lent érzem a csuklását mégis..amit egyáltalán nem értek, mert nekem az első babám végig fejjel lefelé volt, mégis ugyanott éreztem a csuklását.
2/5 anonim válasza:
Az én babám fejvégű fekvésben van, és én is a szeméremdombom felett érzem ha csuklik!
3/5 A kérdező kommentje:
Azért nem értem mit csinálhat a drága, mert az előző két nap iszonyatosan nyomta a tüdőm meg a gyomrom...
2009. szept. 10. 08:11
4/5 anonim válasza:
Az én babám is faros és én is egészen lent méghozzá bal oldalt érzem mindig a csuklását. De ilyenkor még visszafordulhat ha netán átfordult. :) De csak találgathatunk.
Sok boldogságot!
36 hetes kismama
5/5 anonim válasza:
32 hetesen én is azt hittem h.visszafordult,dokim azt mondta ne találgassak,ilyenkor már nem nagyon forognak!Megnézte uh-n és tényleg nem.Az hogy a tüdőd alatt nyomja normális,lesz az még rosszab is!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!