Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 19 hetes terhes vagyok eddíg...

CsBrigibaba kérdése:

19 hetes terhes vagyok eddíg 12 kg-ot híztam. A pici 50 grammal nagyobb mint lennie kéne. És kb 6 hónapos pocim van. Legalább is a védőnő szerint. Szerinte ez normális. Szerintetek?

Figyelt kérdés

2013. febr. 24. 17:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Az, hogy a baba nagyobb és a hasad is nagy, nem gond, de a hízás valóban sok! Én a 17. hétben járok, és kb. 3,5 kg plusznál tartok. Szerintem figyelj jobban az étkezésre (én is azt teszem)! És a cukorterhelésen meg majd kiderül, hogy minden ok-e.
2013. febr. 24. 20:11
 12/17 A kérdező kommentje:
Eddíg mèg nem volt cukor terhelèsem. De èn is erre gyanakszom mett rendesen ètkezem naponta többször. Az èdeset ritkán kívánom. Arra is gondoltam hogy azèrt van mert erös dohányos voltam és hirtelen tettem le a cigit.
2013. febr. 24. 21:46
 13/17 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem hogy a családomban többször elöfordult már a terhessègi cukorbetegsèg.
2013. febr. 24. 21:51
 14/17 anonim ***** válasza:
Ha leraktad a cigit, akkor érthető. Én is cukros lettem, de nem volt semmi plusz kiló, pedig 18-as cukorral kaptak el, diétáztam és 10 kilóval kevesebb voltam szülés után, mint amikor teherbe estem. Lehet észre se veszed és a cigi hiányát nasival pótolod.
2013. febr. 24. 21:54
 15/17 anonim ***** válasza:
Húúú, hát a cigi megvonásától is lehet, mert nemcsak az étvágy nő hanem az anyagcsere is lelassul amikor leszokik az ember a dohányzásról. Én 30 kg-ot híztam amikor letettem, de azért ettem édességet is rendesen, hogy csökkentsem a nikotin utáni vágyamat.
2013. febr. 24. 22:14
 16/17 anonim ***** válasza:
19 hetesen 1 kg-ot híztam eddig. Én ezért aggódtam, hogy túl kevés, de a védőnő és anyukám is megnyugtattak, hogy egyáltalán nem az. Védőnőm mondta, hogy túl nagy súlygyarapodásnál lehet terhességi cukorbetegség. Milyen a cukrod?
2013. febr. 25. 09:55
 17/17 anonim ***** válasza:
Bírom ezeket a vigasztaló szavakat...én csak ennyit meg annyit híztam... Mindenképp nézesd meg a cukrod, már írtam, hogy én is ebben a cipőben jártam, kábé hasonló válaszokat kaptam.... :(
2013. febr. 25. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!