Van esély ebben a hónapban?
Figyelt kérdés
Elméletileg 25-én lenne pete érésem,de akkor nem tudunk együtt lenni a férjemmel mert éjszakás. Ha ma és kedden együtt lennénk akkor lenne némi esély,hogy sikerül a baba?2013. febr. 23. 15:10
1/2 Kőhegyi Kitti válasza:
Szia! Először is...ne görcsölj rá... ha egyik hónapban nem jön össze akkor majd összejön a következőben, mert mindíg az a petefészek "eshet teherbe amelyikből mennstruálltál".
És lehet hogy az egyik nem képes megtermékenyülni, de a másik igen! Szóval kitartás, de ha ma együtt vagytok akkor elég nagy az esély, mert jó pár napig életképes a hüvelyben a kis hímivarsejt :) várja hogy bahatolhasson...szóval ők kivárják még a nőisejtek felkészülnek! :)
Hajrá és kitartás :) Én is így voltam :)
Szép napot! Egy 16hetes kismama :)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi hát reménykedek.
2013. febr. 23. 16:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!