Hogy tetszik a Roland név?
Figyelt kérdés
A párom ragaszkodik hozzá :D
Nekem is tetszik, de én még szeretnék kicsit nézelődni :D
Azért kíváncsi lennék a véleményekre :D
A vezetéknév Feny..si
2013. febr. 23. 10:28
1/9 anonim 

válasza:

Az én fiam is az!!! Tökéletes név! Nem mindennapos, becézhető, megjegyezhető. Hibátlan. Nagyon szeretik :)
2/9 anonim 

válasza:

Szerintem szép név! Én csak azért nem adnám, mert a munkahelyemen a főnökömet így hívnák és a sok pletykás asszonyka mind azt mondaná, hogy miatta adtam ezt a nevet :-D
3/9 anonim 

válasza:

Teljesen rendben van a Roland név.
5/9 anonim 

válasza:

Szép név az öcsémet is Rolandnak hívják , ha nem így lenne lehet én is azt adtam volna a kisfiamnak , de én így a Bence nevet választottam de nekem se 100% még a Bence max 90 % :D .
7/9 A kérdező kommentje:
Mondjuk tényleg tetszik nekem is, és ha a párom ennyire ragaszkodik hozzá, akkor hát legyen :D Csak nem tudom miért tetszett meg neki ennyire.. nincs ilyen nevű rokon ismerős... De hát nah :D had örüljön a drágám, hogy ő választott nevet a pici fiának :D
2013. febr. 23. 11:38
9/9 scoobyhun válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=C7lE6mXN2tA
Ebben nagyon szidják ezt a nevet :D (a videó végén)
Róóland! jól kib*sz*tt veled a g**i ku**a anyád ezzel a névvel :D
Amúgy szerintem szép név.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!