Honnan fogják tudni amikor megindul a szülésem, hogy fejvégű-e a babám?
Van egy terhesgondozási protokoll. Azt kötelesek tartani. Ha nem, fordulj a betegjogi képviselőhöz. A 28-32. és 36. hét környékén van kötelező uh.
A fekvését amúgy sima kézi vizsgálattal meg tudja állapítani.
Óh:(
Azt mondta a védőnő, hogy csak akkor lesz uh, ha valami gondot találnak. A doki meg annyit mondott, hogy nem támogat több uh-t a TB, aki látni szeretné a magzatát az nyugodtan menjen maszekba. Voltam már maszekba, 10 ezer forint volt a 15 perces uh... persze megérte, mert láttam a kis drágát, na de azért sztem ez felelőtlenség az orvosok részéről.
Szülés előtt bent feküdtem már a kórházban. Este jött a szülésznő szívhangot hallgatni a kis kütyüvel, amivel szokták. Megkérdeztem tőle, hogy hogyan fekszik a babám, ő meg kitapintotta a hasam és elmagyarázta, hogy mije hol van. Meg hát ugye abból is tudják, hogy a szívhangot hol hallják.
Szóval nyugi, tudni fogják.:)
Egyébként aznap éjjel szültem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!