Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Honnan fogják tudni amikor...

Honnan fogják tudni amikor megindul a szülésem, hogy fejvégű-e a babám?

Figyelt kérdés
Sajnos több ultrahang nem lesz, a 20 hetes volt az utolsó. Most vagyok 29 hetes. Szerintem most fejjel lefele van, mert mintha a lábait húzkodná a gyomrom felé. De nem vagyok bent biztos. Honnan fogják megtudni, hogy befordult-e? És a másik ami miatt nagyon félek, hogy elmeszesedik a lepény és éhenhal a baba.
2013. febr. 22. 15:21
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Az előző terhességeknél még volt 30 és 36 hetesen is, de most már nincs. Sajnos spórolnak, amikor meg baj van akkor meg egymásra mutogatnak.
2013. febr. 22. 15:40
 12/33 anonim ***** válasza:
És ha megpróbálnád egy másik városban a sima szakrendelést?
2013. febr. 22. 16:12
 13/33 A kérdező kommentje:
Hát innen minden elég messze van és nincs kocsink. Harmadik baba, nem nagyon tudok hosszabb időre szabadulni:)
2013. febr. 22. 16:14
 14/33 anonim ***** válasza:
Természetesen vizsgálattal meg tudja állapítani, hogy hogy áll a baba. Ne aggódj! Még azt is meg tudja állapítani, hogy hogy áll a feje, ha fejvégű.
2013. febr. 22. 16:19
 15/33 A kérdező kommentje:
Köszi:) És a lepény? Azért azt figyelni kéne nem? A második gyereknél már 30. héten elkezdett öregedni és a súlya is visszaesett miatta. Azt másként nem tudják megnézni, csak uh-val?
2013. febr. 22. 16:21
 16/33 anonim ***** válasza:
Igen, csak UH-val. De nem értem mi ez hogy 20 hetesen van az utolsó UH..
2013. febr. 22. 16:27
 17/33 anonim ***** válasza:

Van egy terhesgondozási protokoll. Azt kötelesek tartani. Ha nem, fordulj a betegjogi képviselőhöz. A 28-32. és 36. hét környékén van kötelező uh.

A fekvését amúgy sima kézi vizsgálattal meg tudja állapítani.

2013. febr. 22. 16:32
 18/33 A kérdező kommentje:

Óh:(

Azt mondta a védőnő, hogy csak akkor lesz uh, ha valami gondot találnak. A doki meg annyit mondott, hogy nem támogat több uh-t a TB, aki látni szeretné a magzatát az nyugodtan menjen maszekba. Voltam már maszekba, 10 ezer forint volt a 15 perces uh... persze megérte, mert láttam a kis drágát, na de azért sztem ez felelőtlenség az orvosok részéről.

2013. febr. 22. 16:34
 19/33 anonim ***** válasza:

Szülés előtt bent feküdtem már a kórházban. Este jött a szülésznő szívhangot hallgatni a kis kütyüvel, amivel szokták. Megkérdeztem tőle, hogy hogyan fekszik a babám, ő meg kitapintotta a hasam és elmagyarázta, hogy mije hol van. Meg hát ugye abból is tudják, hogy a szívhangot hol hallják.

Szóval nyugi, tudni fogják.:)

Egyébként aznap éjjel szültem.:)

2013. febr. 22. 17:39
 20/33 anonim ***** válasza:
Kamu, hogy nem támogatja az állam! Sztk-ba járok terhesgondozásra és minden egyes alkalommal megnézik a babámat! 4-6 hetente megyek. Plusz vannak a kötelező uh-k is. Én mindenképpen betegjogi képviselőhöz fordulnék a helyedben! Vagy meg lehet próbálni még egy másik orvost az sztk-tokban.
2013. febr. 23. 15:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!