Szivritmuszavar okozhat barmi problemat terhesseg, szüles alatt?
Köszönöm! :)
Ma es tegnap mellem keszitve a vernyomasmeröt, azonnal elkezdtem merni, amikor jelentkezett kicsit erösebb szivdobogas, es meglepetesemre eppugy 90-95 volt a pulzus, mint nyugalmi allapotban, ami azt hiszem, varandosan normalis. Kar, hogy eddig nem tudtam, h vernyomasmerövel ez is merhetö, mert az elmult kb 1 honapban erösebb szivdobogasokra is emlekszem, de meg figyelem.
Itt ugy van, hogy annal az orvosnal fogok szülni, aki eppen ügyeletes a korhazban, tehat majd ott fogok mindent mondani - ha lehetösegem lesz ra. (Mert ugye 5 perces fajasoknal kell bemenni.)
A (privat) nögyogyasznak, akihez az utolso honapig jarok, mondtam az utobbi idöben jelentekzö dolgokat, amik a Lyme-kor II. fazis lehetseges tünetei IS lehetnek, menjek-e emiatt haziorvoshoz: "Ne :))"
- 95-100 pulzus normalis a terhesseg ebben a fazisaban nappal, es akkor is, ha emiatt ejszaka felebredek is, ugyanis bal oldalon feküdve a sziv jobban meg van terhelve, jobb oldalon meg eret nyomhat a meh, haton meg ugye eleve nem javasolt aludni,
- erös ejszakai izzadas is normalis, a terhesseg alatti hormonok miatt.
(Az mindegy, hogy mas IS lehet az ok... ahogy a Lyme-kor sem derült volna ki ezzel a hozzaallassal Lyme-folt hianyaban, azaz a betegek kb felenel, ugyanis csupa terhesseggel összefüggö tünetböl allt az elsö fazis.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!