Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért néznek hülyének, ha 33...

Miért néznek hülyének, ha 33 évesen szándékosan teherbeestem (a párommal teljes egyetértésben) a második gyerekemmel?!

Figyelt kérdés
Az ismeretségi körömben néhányan szánakozva "gratulálnak", hogy bevállaltuk a 2. gyereket (igaz, nem egészen 2 év korkülönbséggel) biztos anyagi háttér mellett. Imádjuk az elsőt is, régóta terveztük, hogy majd hamar jöjjön a második, boldogok vagyunk és sosem panaszkodunk. Egyszerűen nem értem! Ráadásul olyanok "kárognak", akik véletlenül estek teherbe (mert védekezni már snassz volt...) és ilyen módon megtarották a többedik gyereket is (de van aki a 3-at elvettette, mert az már nem kell...). Az rendben van?! Attól talán jobb anya, mint én, hogy a becsúszott gyereket mégis hajlandó felnevelni?! Mi van a világgal?! A feje tetejére állt?! Kicsit kiakadtam...
2009. szept. 9. 08:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Úristen...kik ezek a hülyék akik megszóltak pont téged emiatt???

Nem is értem...olyan szivesen megszólaltatnám az ilyen embereket hogy mégis akkor szerintük MIKOR ÉS KINEK "szabadna" szülni? :)

Komolyan már azt látom, akármikor szülsz és akármennyit tuti beszól valaki miatta...

Én 25 évesen szültem a fiam, miután lediplomáztam, dolgoztam és a férjemmel megteremtettük nagyjából a körülményeket.

Én akkor is túl fiatal és túl felelőtlen voltam mások szerint :))Ha meg 30 évesen szültem volna akkor meg túl öreg :))

Szerintem az emberek imádnak mások életébe beleszólni és jó sommásan megmondani a frankót :)

ne foglalkozz vele sok boldogságot!!!

2009. szept. 9. 11:54
 12/17 anonim ***** válasza:
Vedd be a "Leszarom tablettát" és mostantól ne foglalkozz senkivel, aki negatív impulzusokat küld feléd. csak Te számítasz és a babád! örülj neki és legyete nagyon boldogak! Mostanában nálam is hullanak a "barátok".
2009. szept. 9. 14:20
 13/17 anonim ***** válasza:
Én 39 éves vagyok és ez az első terhességem,tudatosan nem akartam előbb!Senki nem hitte el,hogy azért nincs mert még nem akartam,utólag mondogatják,hogy azt hitték nekem nem lehet,most meg azt nem hiszik el,hogy nem lombik és természetes úton estem teherbe!Nem értem miért nem dönthetek anélkül,hogy ne ítélkezzenek felettem??Ez az én döntésem és nem bánom,te sem foglakoz senkivel!!!Boldog babavárást!
2009. szept. 9. 16:38
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
A boldogtalan emberek nem tudnak mit kezdeni más boldogságával ezért ilyenek.
2009. szept. 9. 19:27
 15/17 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat, jól esett a támogatásotok! Mindenkinek sok szerencsét kívánok!
2009. szept. 10. 11:04
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
32 éves vagyok, a párommal 3 éve vagyunk együtt, 1 hónapja volt az esküvőnk.Tudatosan terveztünk mindent, nem is házasodtunk volna még össze, de gyereket szeretnénk, és mindketten úgy véljük a bébinek házasságban kell fogannia.18 éves korom óta önálló vagyok, igyekeztem és a mai napig igyekszem ésszel élni.Az anyaság az élet legnagyobb ajándéka.Már rég az lennék, ha találtam volna olyan embert akitől gyermeket szerettem volna.Naponta kaptam az idióta és szánalmas megjegyzéseket, hogy kifutok az időből.Nevetséges.Mára megtaláltam a férfit, belevágtunk a gyermekvállalásba......Ma endokrinológusnál voltam, egyenlőre nem szülhetek.Még várnom kell......talán karácsonykor nekivághatunk, addig maradnak a gyógyszerek.De nem vagyok elkeseredve és nem érzem cikinek, hogy még nem szültem.Nem csináltam semmi rosszat, csak tudatosan éltem.És talán jövőre meglesz a gyümölcse.
2009. szept. 10. 21:47
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Még annyit, hogy több gyermeket tervezünk, és nem félek a késői babavárástól!A családunkban többen is bevállaltak "késői" gyereket,43-44 évesen.Az anyukák megfiatalodtak, van egy egészséges kiskorú öcsém és egy csodaszép keresztlányom.
2009. szept. 10. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!