Eddig soha nem féltem az uh-ok előtt de holnap (vagyis ahogy az órát nézem már ma) megyek a 32 hetes uh-ra és eléggé parázok, hogy minden rendben lesz-e? Még ilyenkor is derülhetnek ki rossz dolgok, nem?
Szia. Nyugi, ne parázz :) Én tegnap voltam a 32 hetes UH-n, és nagyon feldobódtam tőle. Ezért is írok neked ilyenkor, mert nem tudok aludni :) Természetes némi félelem, hisz ez az anyák egyik dolga. Minden rendben lesz és megnyugszol.
Boldog babavárást.
Sziasztok!
én se bírok már aludni, mi kismamák már csak ilyenek vagyunk.Én 39 hetes vagyok és ma megyek ctg-re. Az ultrahang miatt ne aggódj, tuti, hogy minden rendben van már korábban kiderült volna, ha lenne valami.azért is klassz, hogy mész, mer újra láthatod a kisbabádat és megtudod, hogy már milyen nagyra nőtt a pocakodban:)
Szia. Nyugi, ne parázz :) Én tegnap voltam a 32 hetes UH-n, és nagyon feldobódtam tőle. Ezért is írok neked ilyenkor, mert nem tudok aludni :) Természetes némi félelem, hisz ez az anyák egyik dolga. Minden rendben lesz és megnyugszol.
Boldog babavárást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!