Akiknél a család egy bizonyos nemű babát várt, de mégsem az lesz/lett a baba, nektek is rosszul esett ha nem olyan örömködve fogadták a hírt?
Mikor kiderült hogy nem olyan nemű lesz a baba mint vártak akkor (főleg anyukámon) látszódott hogy csalódott volt, a videó sem érdekelte annyira....miért kell egy bizonyos nemű gyereket várni ???
oké hogy elfogadják majd ha megszületik és megszeretik de nekem akkor is rosszul esik ...
azóta is folyamatosan mondja hogy áh...biztos lány lesz !!! ....kiborít ezzel......
férjem is inkább lányt akar de ő jobban kezeli a dolgot ....
nálatok hogy volt ???
Kedves Kerdezo!
Mi a parommal ugy ereztuk lanyt szeretnenk jobban, de mikor kiderult hogy kisfiu ugyanugy orultunk, sot mostmar el sem tudnank kepzelni, hogy lanyunk legyen. Mikor anyukamnak mondtam, azt mondta, hogy aaa, biztos lany lesz! (mert mar van ket fiu unokaja a tesoimtol es lanyt szeretett volna). Nekem is nagyon rosszul esett, miutan a masodik uh utan mar biztosra mondtak a fiut es o meg mindig hajtogatta hogy lany lesz! Aztan elmagyaraztam neki, hogy ne mondogassa ezt mert nekem nagyon rosszul esik... Aztan persze megertette es mondta, hogy imadni fogja, ha fiu, ha lany!
Szerintem Te is probald megertetni a csaladdal, hogy neked ez rosszul esik es oruljenek es szeressek barmilyen nemu is lesz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!