Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16+5 hkm vagyok egy pár napja...

16+5 hkm vagyok egy pár napja zsibad a bal kezem vagyis az ujaim. Mitol lehet?

Figyelt kérdés
2013. febr. 20. 18:51
 1/3 anonim ***** válasza:

szia, nekem is zsibbadnak az ujjaim, illetve egészen pontosan az ujjvégek,nekem jóval később kezdődött, de szerintem az oka, az valószínüleg ugyanaz lehet.

Én megkérdeztem a dokim és ő azt mondta, hogy a szövetek között lévő víz nyomhatja az ideget.

Semmit nem lehet ellene csinálni, írt fel B1 vitamint 3X1-et, de nekem semmit nem ért.

Megpróbálhatod te is, hátha neked ér valamit, recept nélkül is lehet venni.

Tudom, hogy nagyon rossz érzés, és csak egyre erősebb, rosszabb lesz...

2013. febr. 20. 19:19
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen ugy ahogy irod nekem is az ujjaim vége szokott zsibadni és egxóyre gyakrabban
2013. febr. 20. 19:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Először nekem sem volt folyamatosan, csak időnként, és aztán ahogy írod te is már egyre gyakrabban, végül pedig állandósult.

Van egy dolog ami érdekes, hogy egyedül a kis ujjam nem zsibbadt el...és ezt utána olvastam is valahol, hogy furcsa mód a kis ujj nem érintett.

2013. febr. 20. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!