Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Állandóan feszülő has normális...

Állandóan feszülő has normális 16 hetesen?

Figyelt kérdés

Mindig nehéz érzetem van és hátul a derekam is fájdogál...görcsölni nem görcsölök csak ez az állandó hasfeszülés ami rossz, már most reggel is érzem...

ez csak a méh növekedése miatt van ??

köszi!!

2013. febr. 20. 09:14
 1/4 A kérdező kommentje:
ja és már régóta szedek magnéziumot....
2013. febr. 20. 09:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen, nekem ebben az időben kezdett el rohamosan nőni a pocakom. Nálam úgy 1 hétig tartott ez a feszítő érzés, aztán teljesen elmúlt. Majd visszajött a 20.hét környékén, majd megint elmúlt. Nyugodj meg, csak helyre van szükség a babának, a méhednek, és rendeződnek bent a szervek :-)
2013. febr. 20. 09:19
 3/4 A kérdező kommentje:
mondjuk az tény hogy szépen kerekedek kifele....köszi a válaszodat!!!
2013. febr. 20. 09:35
 4/4 anonim ***** válasza:

Én is 16 hetes vagyok, és meg is ijedtem, mert szokott ott lent a gátamnál fájni meg a fenekemnél, meg a hüvelyem, és pont tegnap kérdeztem a dokitól, hogy normális-e mert a vetélésemnél éreztem ugyanilyet, és azt mondta, hogy teljesen normális viszont emeljek a magne+b6 adagomon... (ultrahangon is megnéztük a picurt és jól volt) Eddig este szedtem 250 mg-ot most már reggel is kell ugyanennyit..

Amúgy igen a méh növekedése miatt van, a hasam is szokott feszülni nem is kicsit, de azt még én is normálisnak találtam :D

Boldog babavárást

16+4 hkm

2013. febr. 20. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!