Normális az, hogy 6 hetesen a mellbimbó udvarán semmi változás nincs? Bezzeg a mellem majd leszakad...
Figyelt kérdés
2008. jún. 6. 12:39
1/4 anonim válasza:
normális! 12 hetes múltam és még nem sötétedik, de lehet nem is fog. nekem is leszakad és nőtt 2 méretet.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen, nekem is nőtt és keményedett is! A férjem nagy örömére:-)
Csak azért kérdeztem, mert elég kicsi a mellbimbóm. Nem lesz ez gond a szoptatásnál?
2008. jún. 6. 12:56
3/4 anonim válasza:
nekem 12 hetesen kezdett...de nem mindenki egyforma..es ezutan is fog valtozni meg a merete es a szine is.
4/4 anonim válasza:
Nekem csak nagyon picit lett sötétebb. Persze a mérete változott. először a 8. héten majd a 34. héten nőtt még egy picit.
Ne aggódj nem lesz gondod emiatt a szoptatással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!