Terhesség alatt nem baj, ha zöld teát iszok sokat?
igaziból 12 hét 5 nap, uh szerint egy héttel kevesebb, de az nem lehet. Tényleg akkor hány hetes is vagyok?? Melyiket kell mondani??
És köszi a választ.
Szia!
Nekem azt mondta a dokim, hogy mindig a betöltött hetekről beszélünk, tehát 12 hetes vagy!
Boldog babavárást!
9 hetes kismami
Az az idő számít a terhességi időnek, amit az ultrahang alapján mondanak. Ez a terhesség alatt néha ugorhat e hetet, mert a baba méretei alapján számolják. Nekem pl kimaradt a 6. hét. Azért egy idő után be kell állnia.
A terhességem előtt én állandóan zöld teát ittam, de most már csak néha. A teában nagyon sok a koffein, ami nem jó, ráadásul cukros, ami szintén nem jó. Persze nem sokkal rosszabb, mint a gyümölcslé. Ha az orvosod nem ellenzi, akkor ihatod nyugodtan. A vizelethajtó hatása miatt a húgyúti fertőzések gyorsabb gyógyulásánál jó is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!