16+3 hkm vagyok és az utobbi időbe 2-3 napja esténként néha ugy érzem mintha rosszul kapnék levegőt. Vagyis nmély levegőt kell venem ahoz hogy elég legyen a szervezetemnek. Mitol lehet?
Passz,azt nem tudom mitől lehet,de nekem is volt ilyen idős terhesen,aztán kb 1 hónap alatt elmúlt,ha nem hamarabb,de nekem csak akkor jelentkezett amikor este lefeküdtem,tehát vízszintesbe kerültem :/
Most megint kezdődik,de nekem már érthető,mert nekem már annyira fent van a méh fundusa,hogy egyre kevesebb helye van a tüdőmnek.
28+6 hkm
Szia! Én most vagyok 16+2 hetes. Ugyan ez a problémám, ezt találtam ami kicsit megnyugtatott:
Spóróljon a levegovel. Azon kapja magát, hogy fújtat, mint A három kismalac címu mesében szereplo farkas? A légszomj a várandósság újabb, teljesen normális kísérojelensége. A terhességi hormonok miatt a szokásosnál mélyebben veszi a levegot. Ez segít abban, hogy a baba sok oxigénhez jusson, Ön azonban kényelmetlenül érezheti magát. A várandósság késobbi idoszakában növekvo méhe tovább bonyolítja a helyzetet azzal, hogy nyomást gyakorol rekeszizmára, és csökkenti a helyet, ahová a tüdo tágulhat. A légszomj nem árt sem Önnek, sem babájának. Azonban ha aggódik emiatt, beszéljen orvosával vagy szülésznojével.
Bolgog babavárást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!