Tatabányán dr. Ferencz Zoltánnal kapcsolatban milyen tapasztalataitok vannak?
Ebben a pillanatban még nem hozzá járok, de sajnos a jelenlegi orvosom nem vállal szülést, így váltanom kell.
Ez a 26. hetem, ugye nem késtem még el ezzel?
Szülésznőt tudtok esetleg ajánlani, aki vele dolgozik?
Szia!
Én sem nála szültem,de nagy jó fejnek tartom,néha bejött meetingre a szobába,és nagyon jó pofa volt :)
És nagyon dicsérik!
Én Dr Málik Zoltánnál szültem,kicsit mufurc doki viszont nagyon lelkiismeretes!
Szia!Nekem sajnos jó tapasztalatom nincsen vele kapcsolatban.Nála szültem a harmadik gyermekemet pár hónapja bár nem volt fogadott dokim,ő csak ügyeletben vot.Nem tudom hogy csak amiatt hogy a 24 órás ügyelete végére jött a baba és fáradt volt vagy nem tudom de nagyon nem tetszett ahogy viselkedet.Jóformán ott sem volt csak dirigált,nagyon ki voltam merülve,nagy volt a baba is ,ő pedig csak beszólogatott.Pedig aztán nem az első szülésem volt és igen fegyelmezetten viseltem(ezt a szülésznő is megerősitette).Szóval nekem ez a tapasztalatom,amugy ha rendelésen ő volt esetleg akkor normális volt de a szülés óta látni sem bírom a dokit.Én arról nem tehettem hogy ő már fáradt attól még az én babám érkezett.
Ha fogadni szeretnél inkáb szülésznőt ajánlanék,nem orvost.Manapság már mindent a szülésznő csinál a szülés alatt.
Én Hlogyikné Németh Orsinál szültem egy fiatal lelkiismeretes kedves szülésznő!Maximálisan meg voltam vele elégedve!
Remélem tudtam segiteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!