Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesvitamin valaki hányt tőle?

Terhesvitamin valaki hányt tőle?

Figyelt kérdés

ki mikor veszi be a terhesvitamint ?

Ha reggel veszem be akkor , ha este kihányom .

Most szerintem elalvás elött fogom bevenni.

2013. febr. 18. 19:05
 1/6 anett1990 ***** válasza:
Én a 6.héttől szedtem,reggeli után, ami legkésőbb fél órán belül jött is vissza. Próbálkoztam az esti bevétellel is, 8kor bevettem, hajnalban futottam a wc-re... :S 13.héttől nem hányom ki,de addig szörnyű volt. Egyébként pharmaton matruelle-t szedek.(nagyon rossz íze van)
2013. febr. 18. 19:17
 2/6 Lues ***** válasza:
Nálam is visszaköszönt. :) A védőnő azt mondta, hogy szüneteltessek pár napot. Megtettem, de utána is visszaköszönt. Így most nem szedek semmit, "csak" eszem amit megkívánok és minden nap eszek friss gyümölcsöt. De ha gondolod, akkor próbáld ki a Hipp Natal-t, ami folyékony és nem terheli úgy a gyomrot.
2013. febr. 18. 19:44
 3/6 anonim ***** válasza:

két trükköt is tudok ajánlani neked. az első ha eltöröd, és, felet reggel, felet este veszel be, de sosem éhgyomorra ! a másik, h. egészben, de két nagy pohár vízzel, vagyis sok folyadékkal kíséred!

sokáig be sem mertem venni, mindig hánytam tőle, gravidát szedek. de ezeknek hála már simán beveszem.

2013. febr. 18. 19:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is hánytam tőle. Amit az előző válaszoló írt, az nekem csak félig oldotta meg a problémát. Vagyis bent maradt a gravida, de folyamatos erős hányinger kísérte. Végül én inkább másra váltottam, úgy voltam, hogy ha nem muszáj, nem szenvedek.
2013. febr. 19. 09:03
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat , igen ennek is szörnyű íze van ha nem hányom ki egész nap felbüfögöm és szőrnyű. Hála istenek már nem hányok annyit mint eddig most már csak napi 1-2 van eddig minden kijött. Lehet átváltok majd valami jobb ízre pl folyékonyra amit az egyik válaszoló írt.
2013. febr. 19. 09:06
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha felezhető, amit szedsz, akkor azért érdemes kipróbálni, lehet, hogy meg is szűnnek a bajok. Meg evés előtt-után, kicsivel evés után, sokkal evés után stb.

Persze, ha nincs belőle nagy mennyiség, könnyebb váltani (én lehet, hogy inkább végigszenvedtem volna, ha 90 db-os lett volna, de nem az volt). Előző voltam.

2013. febr. 19. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!