Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nektek mikor kezdtek szorítani...

Nektek mikor kezdtek szorítani a nadrágok? Első babával mindenkinek nagy a pocakja?

Figyelt kérdés
2013. febr. 18. 18:25
 1/9 anonim ***** válasza:
16 hetesen még simán fel tudtam húzni azokat a nacikat, amiket addig is hordtam. Nem is szorított. Aztán egyik napról a másikra nem tudtam már összegombolni. A 17. héten már muszáj volt kismamanacit felvenni. Az, hogy nagy-e a pocakom, azt nem tudom megállapítani... nekem azt mondják, hogy nem nagy, hanem formás :-D
2013. febr. 18. 18:29
 2/9 A kérdező kommentje:
Nekem már előtte szorított 1-2nacim,most meg nem is próbáltam azokat.
2013. febr. 18. 18:32
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem mindenkinek, ez alkati dolog is. Anyám, amikor bement a szülőotthonba, senkit sem érdekelt, mert nem volt különösebben látható pocakja. Első, 2 kiló alatti magzat, kevés víz és anatómia. Még vékonyabbaknál is van olyan, hogy ruhában előrehaladott várandósság sem látszik, gondolom, elég ritka, de előfordul. Valahogy átrendeződnek a dolgok ott bent.
2013. febr. 18. 18:33
 4/9 anonim ***** válasza:

én a puffadás miatt már a 12. héttől hordok kismamanacit. a régiek kényelmetlenek voltak.

szerintem nem nagy a pocakom, aki nem ismer nem mondja meg, hogy a napokban szülök :) tök alkati dolog tényleg :)

2013. febr. 18. 18:40
 5/9 anonim ***** válasza:
12.héttöl nem tudok mâst hordani:)
2013. febr. 18. 19:29
 6/9 anonim ***** válasza:
Első babánál csak a 12. hét körül kezdett nőni. Most, a hatodikkal már a legelején, és már akkor elő kellett vennem a kismamanadrágokat, mert a rendesekbe nem fértem bele.
2013. febr. 18. 19:34
 7/9 anonim ***** válasza:

en meg most is hordom a regi nadragjaimat (kiveve egyet) de 16 hetesen vettem az elso kismamanacit :) az elmult egy hetben amugy mar elkezdtem kerekedni de meg most se terhesnek nezek ki csak ugy mint aki felszedett par kilot az unnepek alatt :D

18+3 hkm

2013. febr. 18. 20:28
 8/9 A kérdező kommentje:
Én sem a terhesség miatt gömböjödök szerintem csak a puffadás.De az már szinte az elejétől.
2013. febr. 18. 21:25
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem már a 14. héttől kényelmetlenek voltak a nadrágjaim, részben a puffadás miatt. A 15. héten meg már azért kezdett látszani a pocak is, nem csak a felfújódás. 14 hetesen vettem az első kismama nadrágot, azóta azt hordok.

Első gyerek, az emberek egyik fele azt mondja, nagy a hasam, a másik fele meg meglepődik, hogy milyen kicsi.

2013. febr. 19. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!