Ha ma kene megjojjon a menstruaciom, de nem jon meg es ma megyek nogyogyaszhoz, kimutatja az ultrahang a terhesseget? 28 naposak a ciklusaim.
Kedves Kérdező!
Tudom, hogy ilyenkor nagyon türelmetlen az ember, de a picikének idő kell hogy fejlődjön, és ezt akármilyen nehéz is de el kell tudni fogadni. Én is ebben a cipőben jártam 2,5 héttel ezelőtt és nagyon izgultam. Én a menzim kimaradása után 5 nappal teszteltem HALVÁNY pozit. Persze ma már nagyon erős a tesztem, de ezzel csak arra szerettem volna utalni, hogy még az sem biztos, hogy mostanában lesz pozi a teszted. Amég nem jön meg addig ne add fel! Viszont orvoshoz még ezért tényleg ne menj el. Még nekem is csak 27-re adott időpontot a magán dokim, pedig én már 1 hete hogy pozit teszteltem. Szóval csak türelem! :) 6+3 km
Kedves Utolsó,
Gratulálok Neked! Boldog babavárást! :)
Kedves Kérdező!
Én drukkolok Neked, hogy baba legyen a dologban! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!