Elmenjek a háziorvoshoz?
Figyelt kérdés
Egész hétvégén Beteg voltam torkom fejem fülem fáj de mostmár egyre jobb. Dokim 100 hogy nem ad gyògyszert amìg lázas nem vok de lázam egyáltalán nem volt.2013. febr. 18. 07:36
1/4 anonim válasza:
Jól teszi az orvosod, hogy nem ad semmit, ha csak vírusos bajod van.
Akkor menj el hozzá, ha kiakarod irattatni magadat. Egy ilyen vírus leforgása akár 2 hét is lehet. kitartást.
2/4 A kérdező kommentje:
17hetes vagyok amugy babának nem lesz baja? Itthon vagyok mert van egy 1 évesem.
2013. febr. 18. 07:45
3/4 anonim válasza:
homeopátiás szerekkel kezeld magad, gyógyszert nem vehetsz be mert még nem fejlődtek ki a babás szervei. utolsó trimeszterben lehetne algopyrint.
oxilocossilum, stodal stb.
4/4 anonim válasza:
Én így voltam kb. a 8. héten, nem volt lázam, de nagyon beteg voltam, torkom fájt, náthás voltam, feküdni tudtam csak. Nem mentem orvoshoz, mert gyógyszert úgysem szedtem volna be, még ha erőltetik is. Házi praktikákkal oldottam meg. Egyik legjobb, igaz, hányingerkeltő, de hatásos, megmelegíteni a tejet, kis vajat, mézet, pici fokhagymát bele. Illetve sok-sok tea, külön megettem a mézet, citromot. Torokfájásra jó a sós (jódtartalmú só) oldattal való öblögetés. Igazából másfél hétig tartott, persze folyamatos jobbulással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!