Miért kell vissza mennem a dokihoz ha bizonyított a terhesség és 5 hetes voltam?
Figyelt kérdés
holnap kell vissza mennem.Mikor 2 hete voltam akkor múltam 5 hetes+4 napos csinál a doki hüvelyi uh is.És mégis vissza rendelt 2 hét múlva.De miért?Holnap megyek vissza.Remélem minden rendbe a picivel....2013. febr. 18. 07:13
1/4 anonim válasza:
Azért rendelt vissza hogy van-e szívhang, amelett hogy megállapította a terhességet ez a másik legfontosabb.....és jo sok minden lesz.
2/4 anonim válasza:
Ahogy az első írta, 2 hete még nem volt szívhangja, most megnézik van-e, vagyis él-e a babád? Drukkolok.
Lesz még 4 kötelező ultrahang a terhesség alatt, sok vérvétel, a vége felé NST vizsgálat, ezek kötelező vizsgálatok.
El kell menj majd háziorvosi vizsgálatra, EKG-ra, fogorvoshoz is.
3/4 A kérdező kommentje:
köszike. a továbbit tudom mivel a 3.baba lesz.de eddig mindig az 5.héten mentem és nem rendelek vissza....
2013. febr. 18. 13:37
4/4 anonim válasza:
Mert még nem látott szívműködést. Most már biztos lesz, ne izgulj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!