Létezik hogy a babát éreztem?
Figyelt kérdés
11 hetes vagyok és olyan érzésem volt mintha a haam alján valami birizgált volna!!2-3mp-ig tartott de nagyon fura soha nem érzett érzés volt!!! A bélmozgás nem lehetett mert az nem ilyen!! Első baba és légyszi ne nézzetek hülyének!!!!2013. febr. 17. 11:13
1/7 anonim válasza:
Szerintem nem a baba volt, ahhoz még nagyon kicsi, hogy érezd. Első babát a 20. hét körül szokták érezni. Én a 16. hét végén éreztem először, ami szintén elég korai, de azért 11 hetesen még nem hiszem, hogy lehetne érezni.
2/7 anonim válasza:
Nem hiszem hogy a babát érezted én 16 hetes vagyok és pár napja érzem a babát.
3/7 anonim válasza:
Szerintem pedig megeshet, hogy a babát érezted, én is éreztem ilyen 11 hetesen, mindenki hülyének nézett, én pedig azóta is éreztem 2-3 naponta a kis kaparászást, bizsergést.. Most 16 hetes vagyok, és ugyanezt érzem csak erősebben, és 3 napja egy nap többször is és mostmár biztos vagyok, hogy ez a kisbabám:)
Saját magadra és a megérzéseidre hallgass, ne arra, hogy más mit mond!
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!!
Utolsó!! Szerintem is az volt!! De jó azért meghallgatni mások tapasztalatát!!! Tök szupi hogy te is érezted!!! Ugye mennyire más érzés?
2013. febr. 17. 11:57
5/7 anonim válasza:
A fiamat 16 hetesen, aztán 12 hetesen éreztem először a lányomat is. A fő, h te biztos lény magadban, h mit éreztél!!!!
6/7 anonim válasza:
Abszolút nem nézlek hülyének, de szerintem elős babánál még kicsit korai lenne. Vékony vagy?
7/7 A kérdező kommentje:
Hát mondhatni átlagos!!! 162cm és 65kg!
2013. febr. 17. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!