Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hol találok 4d-s ultrahang...

Hol találok 4d-s ultrahang képeket 22 hetes kislányokról?

Figyelt kérdés

Szeretnék valakit v valakiket megkérni arra,ha nem vagyok túl indiszkrét:-)h küldene e nekem 4d-s képet a kislányáról amin látszik h kislány:-)Csak h megnyugodjak:_)

22 hetesen voltunk 4d-n ahol kislányt mondtak de én nem vagyok benne 100 %-os-és már nagyon rá vagyok kattanva a kislány témára,nem szeretnék meglepődni:-)

Nagyon megköszönném:vera0213@gportal.hu

2008. jún. 5. 21:50
 1/9 anonim ***** válasza:
én nem tudok küldeni, de ha mássem,akkor írd be a google be hogy mit szeretnél megnézni pl.:4d uh képek, vagy baba neme ultrahangon, valamit csak kidob.
2008. jún. 5. 21:53
 2/9 A kérdező kommentje:

Az a baj h próbálkoztam de a legtöbb az fiús kép és én lányosat akarok,szeretnék-összehasonlítás:-)

Huuu de hüle vagyok,de hát mindegy:-)

2008. jún. 5. 21:54
 3/9 anonim ***** válasza:

Szia! Ugyan se lányom, se 4d UH képem nincs, de ajánlok neked egy linket.

[link]

Remélem, olyan lesz a neme, amire vágysz:)

2008. jún. 5. 21:57
 4/9 A kérdező kommentje:

Szia!

Jajj nagyon köszönöm!Valami ilyesmiket látunk mi is a képen-vmi hasonlót:-)kislányosat!De ahogy ha megnézted a fiús képekből több van és jobban egyértelmű,nem?

2008. jún. 5. 22:02
 5/9 anonim ***** válasza:

[link]

Itt vannak képek, és külön vannak a lányok. De most nekem nem sikerült megnyitni, valamiért, de ha jól emlékszem így van.

Remélem tudtam segíteni.

2008. jún. 5. 22:04
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én küldtem neked egy kislány képet,de csak 2D-s.De egyértelmű rajt,hogy lány.Én a 4D-s képekkel nem igazán voltam megelégedve,új volt a doki gépe,és szerintem még nem nagyon értett hozzá,de ezt is azzal a géppel csinálta.

Minden jót,boldog babavárást.

2008. jún. 5. 22:06
 7/9 anonim ***** válasza:

[link]

igaz ezek csak 2Dsek...

2008. jún. 5. 23:20
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia! Ámbár amikor 4D-s uh-n voltam nekem azt mondták, hogy több mint 50% az esély, hogy kislánykánk lesz, én konkrétan kislányos 4D-s képeket nem tudok Neked küldeni, mert "arról" képet nem csináltak, csak a pofijáról :-) de a www.ultrahang.com-on, meg tudod nézni 4D-s képek alapján, hogy hogy fejlődnek a picúrkák odabent. Hátha találsz köztük kislányos felvételeket is. Én még nem nézegettem végig az összes felvételt, de hátha a későbbiekben még ez is jól jön :-)

További szép babavárást kívánok.

33 hetes kismami

2008. jún. 5. 23:34
 9/9 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon köszönöm a segítséget!Nem gondoltam volna h ennyien fogtok segíteni!Azt hittem kinevettek amiért ilyet kértem:-)))

Mindenkinek sok egészséget és boldog babavárást!

Nagyon jók a képek!!!:-))

2008. jún. 6. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!