Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 35-36 hetes kismamik, hogy...

35-36 hetes kismamik, hogy álltok a készülődéssel? Kisruhák mosása, vasalása, kiságy már össze van téve?

Figyelt kérdés

Én már kimostam mindent, de még nem vasaltam ki. Majd a héten. A kiságy már felállítva, a kórházi csomagomat a múlt héten betettem egy táskába.

Izgultok már hogy hogy lesz? Én nagyon!!!

2009. szept. 7. 14:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

19:24-es vagyok.

Na,kimostam a kishercegem ruhácskáit.Olyan édi ez a sok kis mütyür ruhácska a szárítón:)

Ezektől az "ember" zokniktól meg elájulok,olyan falatnyiak :)))))

Szülés?????? Hűha..... Olyan pánikok fognak el,mikor jobban belegondolok,hogy mi vár rám/ránk. Igazság szerint az a bajom,hogy ugyebár pontosan nem is tudom mi vár rám.

Már annyira szeretném hallgatni a kis szuszogását.Lassú lesz az elkövetkező pár hét,azt már tudom.

2009. szept. 9. 15:57
 12/12 anonim ***** válasza:
tegnap 19:56 vagyok. Nem érzek semmit, nincsenek keményedések, fájások. Nyákdugóval sem találkoztam még. Ma a ctg-n is mondták, hogy 1 hétig még tuti benn marad a baba. :) Majd holnap uh-n meglátjuk mivel bővítik kia mondani valójukat. Az egész "terhességet" nagyon jól viseltem, reggel még mondták is hogy ne legyek ennyire fürge, ne rohanjak a lépcsőn. :) De nem tudok olyan lassú lenni, a munkámból kifolyólag hozzászoktam a sietős léptekhez, persze azért jobban odafigyelek, hova lépek.
2009. szept. 9. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!