Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen folyás jellemző a 12....

Milyen folyás jellemző a 12. héten?

Figyelt kérdés
Most fejeztem be az Utrogestant.
2009. szept. 7. 08:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem halvány sárgás színű folyásom van szinte a kezdetektől, inkább sűrűbb jellegű, de szagtalan. Doki szerint semmi gáz, vizsgálatok alapján sincs fertőzésem. De a mennyisége miatt azért muszáj tisztaságit használnom.
2009. szept. 7. 09:14
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem is fehéres-sárgás folyásom van már az elejétől, csak a mennyisége egyre több.

37hetes pocis

2009. szept. 8. 19:21
 3/6 A kérdező kommentje:
Mostanra a 15. hétbe léptem... Kevés fehéres (sűrűbb) folyásom van... Ez normális?
2009. szept. 21. 08:35
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
nekem is ilyen van 12 hetes vagyok és jó is hogy megkérdezted mert már kezdtem parázni hogy nehogy valami baja legyen a babának,mert hallottam itt olyat,hogy sárgás folyás rámegy a baba tüdejére és beteg lesz tőle.de egyébként nincs sem viszketésem sem szaga nincs.remélem nincs gond de azért majd megkérdem a dokimat.ez lehet a hormonok miatt is???
2009. szept. 21. 10:00
 5/6 A kérdező kommentje:
oké, utána írj, hogy mit mondott...!
2009. szept. 21. 15:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem bármikor kérhetsz a nőgyógyásztól egy tenyésztést és akkor biztosra tudod, hogy nincs probléma. De valóban, ha nincs rossz szaga, nem viszketsz, nincs fura színe akkor nincs ok aggodalomra. A terhesség alatt sokaknak bővebb a folyásuk fehéres, a tesápolóhoz szokták hasolnítani, vagy esetleg kicsit sárgás.
2009. szept. 22. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!