Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit jelenthet ha 7 hetesen...

Mit jelenthet ha 7 hetesen váratlanul vérdarabok jöttek ki belőlem és azóta is van egy pici vérzésem hasfájás nélkül? Nagyon félek hogy elment a magzat.

Figyelt kérdés
Most 7 hetes terhes vagyok.Ma hajnalban felkeltem pisilni,és ahogy elindultam elkezdtem folyni.Mikor megnéztem mi az, megijedtem mert több nagyobb vérdarab jött ki belőlem egy kis folyékony vérrel.Nincs hasfájásom,de azóta is van kis vérzésem.
2009. szept. 7. 08:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem azonnal menj dokihoz!
2009. szept. 7. 08:55
 2/6 edus83 ***** válasza:
Azonnal dokihoz menj!!!!!darabos vérzés vetéléshez vezet,sajnos tapasztaltam!!!
2009. szept. 7. 09:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Sajnos nekem is igy ment el, azonnal menj orvoshoz!
2009. szept. 7. 10:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is 7 hetes vagyok! Az én doktornőm azt mondta, ha darabos vérzés van, azonnal hívjam és menjek be a kórházba!Ezt javaslom neked is, hátha tudnsk még segíteni rajta!
2009. szept. 7. 10:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Azonnal menj orvoshoz, de még ne add fel a reményt! Próbálj megnyugodni, mert az idegeskedés árt a babának! Tudnod kell, hogy ez lehet vetélés is, de nem biztos! Van olyan ismerősöm, aki 9 hónapig rendesen menstruált, és egészséges babája született.
2009. szept. 7. 11:06
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Most jöttem haza az UH-ról és az orvostól, és megnyugtattak.A baba megvan,jól van és szépen fejlődik.Mondta az orvos hogy vérzés előfordulhat,ez még normális, csak nagyobb az esélye az elvetélésnek.Pihenni kell és bízni!!!Remélem nem lesz több ilyen...
2009. szept. 7. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!