Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Járáskor bal oldali nyomás a...

Járáskor bal oldali nyomás a hasamban mitől lehet?

Figyelt kérdés

Járáskor érzem,hogy bal oldalon nyom valami. Lehet a baba? Azt tudom, hogy bal oldali petefészekből érkezett a babánk, mert ultrahangozás volt peteéréskor.

De a babának középen kéne lenni, nem?

10+5 hetes vagyok

2013. febr. 14. 12:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Ultrahangon nem kérdezted, hol tapadt meg a baba? Mert nem biztos, hogy középen van, oldalra is beágyazódhatott. Ennek ellenére biztos vagyok benne, hogy ő még nem tud nyomni semmit. Ahhoz még picike, minimális a súlya. Az utolsó hónapokban majd megérzed, milyen az, ha ráfekszik pl. a hólyagodra, és tényleg nyomja. :) Szerintem valami idegszál lehet, lehet, hogy rosszul mozdultál, bármi lehet.
2013. febr. 14. 13:21
 2/3 A kérdező kommentje:
nem kérdeztem, mert akkor még csak az foglalkoztatott, hogy él-e, mert már volt egy vetélésem. nem is gondoltam arra, hogy bárhol megtapadhat a méh falán.
2013. febr. 14. 18:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Ó, nagyon sajnálom a vetélésedet, borzasztó lehetett!! Igen, bárhol megtapadhat a méhed falán. Nagyon jó egészséget kívánok Nektek az egész terhességed alatt!!
2013. febr. 14. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!