Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetesen elmultak a rosszulet...

7 hetesen elmultak a rosszuletek! Masnak is volt ilyen?

Figyelt kérdés
Probaltam rakeresni,hogy mik a tapasztalatok de csak rosszakat olvastam.Jobban megfogalmazva a hanyinger mult el ami eddig nagyon eros volt.Szagerzeknyseg,puffadt has,faradtsag az megvan.Azt hittem ,hogy a hanyinger el fog tartani az elso trimeszterben.

2013. febr. 13. 21:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem 5 hetesen minden tünetem elmúlt és utána el ment a baba. Ha csak a hányinger múlt el, akkor nem feltétlenül kell kétségbeesni. Nem kezdtél el vitamint szedni vagy gyömbért inni/enni mert ezek elmulasztják a hányingert. Ha nem érzel semmit amit eddig éreztél, esetleg vérzés, esetleg görcsök akkor azért keresd fel az orvost.
2013. febr. 13. 21:09
 2/8 anonim ***** válasza:
1. vagyok: Voltál már dokinál? Akkor minden rendben volt, volt szív hang meg minden? Jó helyen tapadt meg? Ha még nem voltál dokinál akkor viszont érdemes lenne minél előbb megnézetni.
2013. febr. 13. 21:11
 3/8 A kérdező kommentje:
Sajnos kulfoldon elek es itt az elso UH 12hetes korban van addig nem csinalnak max ha nagyon verzel meg a barnazas se eleg ok nekik,mondjuk en szerencsre nem barnazok nem gorcsolok semmi.
2013. febr. 13. 21:14
 4/8 anonim ***** válasza:
1. vagyok: Hát sajnos a 12 hét előtt benne van a pakliban, hogy elmegy. Igazán nagy baj akkor van ha vérezgetsz. Mert ha elmegy és rendesen megjön (kicsit bővebb,kicsit darabosabb) akkor magától kitisztult. Fura, hogy nem csinálnak 6-8 hetesen UH-t mert azért 5-10 hetesen is ellehet úgy vetélni, hogy bent marad a baba valamelyik része és az elég nagy gondokat tud okozni. Meg hát érdemes megnézni hogy jó helyen tapadt e meg, és hasonlók. De hát ha ez van akkor ez van.
2013. febr. 13. 21:19
 5/8 anonim ***** válasza:
1. : Annyit azért megtehetsz, hogy 2-3 naponta csinálsz tesztet vagy hetente. Mert nekem az volt, hogy nem várt előtt 5 nappal nagyon halvány csík volt, utána nem várt napján sötétebb és utána ugyan olyan csík volt még egy hét múlva is. Szóval eleinte erősödött, de aztán meg állt egy olyan halvány, de látható állapotban és hiába csináltam másfajta tesztet nem sötétedett. Szerintem ez is intő jel volt.
2013. febr. 13. 21:21
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nehogy megijedj és teszteket se vásárolgass! Fölösleges! Nekem szintén a 7. héten múltak el a tüneteim, egyik napról a másikra. Kérdeztem a nőgyógyászom, és azt mondta, hogy semmi baj, nincsen két egyforma terhesség, és míg vannak, akiknek az első trimeszterben végig (vagy akár a teljes terhesség folyamán) kitart, vannak, akiknek az első hirtelen hormonhullám után a szervezete gyorsan megszokja az új felállást, és a rosszullétek elmúlnak. Teljesen természetes, és normális folyamat, nem kell tőle félni. Akkor kell csak félned, ha görcsölni kezdesz és élénkpiros vérzést tapasztalsz (rózsaszínes és barnás folyás nem jelent kötelezően bajt, de ilyenkor érdemes elmenni a biztonság kedvéért). Szóval teljesen megértelek, ugyanebben a cipőben jártam, napra pontosan, és javaslom, élvezd a babavárást!

13 hkm

2013. febr. 13. 22:01
 7/8 A kérdező kommentje:
KEdves 6os koszonom szepen a valaszod nagyon megnyugtatott.En eleg aggodos ember vagyok de valahogy most nem erzem en sem ,hogy baj lenne.
2013. febr. 13. 23:04
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is 7 hetesen múlt el a hányingerem, a többi tüneteim is csökkentek. MEgmaradt a gyakori pisilés, szagérzékenység, fáradtság. És már 11 hetes vagyok és minden ok!! Nálad is tuti! Csak szerencsés típusok vagyunk!!
2013. febr. 14. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!