Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hasi ultrahang előtt közvetlen...

Hasi ultrahang előtt közvetlenül kell pisilni?

Figyelt kérdés
2009. szept. 6. 20:33
 1/9 anonim ***** válasza:

En mikor eloszor voltam hasi ultrahangon 6+6 hetes akkor azt mondtak, hogy teli holyaggal kell menni, (ami azt jelentette, hogy pontosan uh elott masfel/ket oraval kell meginni ket nagy pohar vizet (ez eleg ahoz, hogy tele legyen a holyag mire odaersz, tehat nem kell ugy odamenni, hogy majd bepi... :) ). Megneztek hasi uh-val a babat utanna elkuldtek wc-re es megneztek huvelyi uh-val is. Mikor a 12-dik heten voltam akkor szinten kertek, hogy teli holyaggal menjek. Utanna a 14-dik hetes uh-n mar nem mondtak. Ott nem kellett tele legyen a holyag. Most lesz a 20 hetes uh-m es itt sem kell tele lenni a holyagnak. Persze ez csak az en peldam es kulfoldon elek (Anglia) lehet otthon mashogy van. Ha nem vagy biztos benne kerdezz ra.

Boldog babavarast!

2009. szept. 6. 20:41
 2/9 anonim ***** válasza:
Érdekes, nekem erről semmit nem mondtak. De én mindig elmentem előtte, mert a doki meg is vizsgál, és az kellemetlen tele hólyaggal.
2009. szept. 6. 20:53
 3/9 anonim ***** válasza:
Én kaptam már ejnye-ejnyét a dokitól mert hasi UH előtt elmentem wcre, vissza kellett mennem máskor mert nem látott semmit. Hasihoz teli hólyag kell, hüvelyihez nem.
2009. szept. 6. 21:40
 4/9 anonim ***** válasza:
Így van, nekem is ezt mondta az orvos, hogy a hasi ultrahanghoz a teli hólyag a jó, a hüvelyihez meg az üres. Nos, én ezt nem tudtam, és elmentem üresen. Szerencsére 12 hét alatt az orvos többet lát hüvelyi ultrahanggal, mint hasival. :-)
2009. szept. 6. 22:17
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem nem szóltak, hogy miért pisiltem elötte. Simán meg tudta csinálni az uh-t a dokibácsi.
2009. szept. 6. 22:22
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát ez nagyon érdekes! Az első két vizsgálatom hüvelyi volt, a doki azt kérte teli hólyaggal menjek, mert úgy jobban látszik. Amióta hasit csinál nem számít, hogy pisilek-e.
2009. szept. 7. 08:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Ez tényleg érdekes. Engem 10 hetesen hasi UH közben kiküldött, hogy ürítsem, mert nem lát semmit. 12 hetesen szintén mondta, hogy jobb lett volna, ha üres.
2009. szept. 7. 08:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Én ugyan külföldön élek, de itt minden alkalom vizeletvétellel kezdődik.
2009. szept. 7. 09:32
 9/9 anonim ***** válasza:

Igen kell pisilni előtte,mert nem a teli hólyagra kíváncsi hanem a babára.

Az én orvosom azt mondta,hogy mindig üres hólyaggal kell menni.

2009. szept. 26. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!