Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek van szoptatós párnája,...

Akinek van szoptatós párnája, és azzal alszik, hogy?

Figyelt kérdés

tegnap kaptam, hú mondom milyen jót fogok aludni vele :) hát kreatívan a fejem alá tettem :D de így is jól aludtam..

mikor a tv-t nézem akkor a derekamat támasztom ki vele, ami nagyon-nagyon kényelmes.

Ti hogy használjátok alváshoz?

2013. febr. 13. 08:52
 1/5 anonim ***** válasza:

Én a pocakom alá tettem, amikor oldalt fordultam, és általában az egyik lábammal át is kulcsoltam. Nehéz leírni.

De a lényeg, hogy nekem akkor jött jól, amikor nagyobb lett a hasam, és már zavart, hogy "lóg" alvás közben.

Amúgy én kivettem belőle golyócskákat, mert túl kemény volt nekem.

2013. febr. 13. 09:09
 2/5 A kérdező kommentje:

a nagy pocak megvan :) 38 hetes terhes vagyok :)

próbáltam a hasamhoz tenni, meg a lábam közé, de elég kényelmetlen volt. lehet én is veszek ki belőle "tölteléket" hátha úgy jó lesz :)

köszi a válaszod

2013. febr. 13. 09:17
 3/5 anonim ***** válasza:

Igen, ha nagyon kemény, akkor nem jó. Én már 15 hetes korom óta használtam, tehát mire igazán nagy lett a pocakom, már összeestek a golyócskák, de emlékszem, mikor először használtam, elzsibbadt rajta a lábam, nem hogy kényelmes lett volna.

Egyébként én úgy használtam, hogy oldalt fekve átöleltem, az egyik lábamat (ha jobbra fordultam, akkor a bal lábamat) rálöktem, és beigazítottam a párna alját a pocim alá, hogy megtámassz, és átöleltem....így kvázi körülölelte a pocakomat, megtámasztotta...nagyon kényelmes volt :)

Úgyhogy szerintem is próbálj meg kivenni belőle, hogy könnyebben formálható legyen!

2013. febr. 13. 10:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem most még nem kell, de előző babámnál úgy csináltam mikor már nagy hasam volt, hogy a cicim közé is gyűrtem (én alapjáraton úgy alszom, hogy cici közé kispárna kell, mert viszonylag nagyok), pocim próbáltam körbebástyázni és a térdemet is felraktam rá. Nem tudom, érthető-e? :) Ehhez mondjuk tényleg az kell, hogy viszonylag puha legyen, kevesebb töltelékkel, ha sok a töltelélk nagyon kemény.
2013. febr. 13. 10:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Oldalt fekszem, és a két térdem közé rakom.
2013. febr. 13. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!