Akinek van szoptatós párnája, és azzal alszik, hogy?
tegnap kaptam, hú mondom milyen jót fogok aludni vele :) hát kreatívan a fejem alá tettem :D de így is jól aludtam..
mikor a tv-t nézem akkor a derekamat támasztom ki vele, ami nagyon-nagyon kényelmes.
Ti hogy használjátok alváshoz?
Én a pocakom alá tettem, amikor oldalt fordultam, és általában az egyik lábammal át is kulcsoltam. Nehéz leírni.
De a lényeg, hogy nekem akkor jött jól, amikor nagyobb lett a hasam, és már zavart, hogy "lóg" alvás közben.
Amúgy én kivettem belőle golyócskákat, mert túl kemény volt nekem.
a nagy pocak megvan :) 38 hetes terhes vagyok :)
próbáltam a hasamhoz tenni, meg a lábam közé, de elég kényelmetlen volt. lehet én is veszek ki belőle "tölteléket" hátha úgy jó lesz :)
köszi a válaszod
Igen, ha nagyon kemény, akkor nem jó. Én már 15 hetes korom óta használtam, tehát mire igazán nagy lett a pocakom, már összeestek a golyócskák, de emlékszem, mikor először használtam, elzsibbadt rajta a lábam, nem hogy kényelmes lett volna.
Egyébként én úgy használtam, hogy oldalt fekve átöleltem, az egyik lábamat (ha jobbra fordultam, akkor a bal lábamat) rálöktem, és beigazítottam a párna alját a pocim alá, hogy megtámassz, és átöleltem....így kvázi körülölelte a pocakomat, megtámasztotta...nagyon kényelmes volt :)
Úgyhogy szerintem is próbálj meg kivenni belőle, hogy könnyebben formálható legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!