Normális, hogy álmomban mindenkivel szexelek, csak a férjemmel nem?
Figyelt kérdés
Lehet hülye kérdés és igazából azért itt tettem fel, mert azóta van, hogy babát várok.Ritkábban vagyunk együtt, sok a rosszullétem, nem kívánom olyan gyakran a szexet.Az viszont félelmetes, hogy álmomban már a legtöbb férfi ismerősöm "megvolt" és nagyon beindított élveztem.
Ezekre a férfiakra (meg másra se a férjemen kívül) soha nem nézek "úgy", eszembe se jutna, ezért nem is értem miért van ez.
A férjemnek nem beszéltem erről, pedig mindent megbeszélünk, a legbagatellebb dolgokat is, viszont nem tudom mivel magyaráznám és nem akarom, hogy azt gondolja azért álmodok ilyet xy-ról, mert vonzódok hozzá.
Veletek is volt már ilyen vagy velem van a baj?
2013. febr. 12. 13:18
11/11 anonim válasza:
NA most fel merült egy másik kérdés...A férjemnek visszatérő álma hogy a hugommal és velem van hármasba :) de tudnotok kell hogy a húgom egy elég fiús alkat és a lányokat szereti,tehát a férjem elmondása szerint soha nem nézett úgy rá mint nőre,és az álmaiban nem emlékszik pontosan az aktusra csak tudja hogy kettönkel van!!! Szerintetek ez mért van...mert nekem a terhességtől de neki??? :) és érdekelne hogy ennek milyen lelki vagy akkár milyen oka lehet szerintetek??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!