Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szegeden Dr. Szabó János...

Szegeden Dr. Szabó János nőgyógyászról van valakinek véleménye? Szeretnék menni hozzá 4D-re de nem ismerem és nincsenek róla tapasztalataim!

Figyelt kérdés
Aki volt már nála 4D-n meg volt vele elégedve?Mennyi ideig tartott az Uh és mennyibe került?
2013. febr. 11. 17:07
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is szegedre akartam menni 4D-re,mert akkor még ott laktunk,de nem sok jót hallottam róla.Azt mondta a barátnőm aki nála volt,hogy nem túl sok ideig vizsgálta,bár lett egy két jó felvétel de ennyi.Ott beszélgetett anyukákkal volt akinek aludt a babája Uh közben kép se lett,de a pénzt elkérte.

Mi Kecskemétre mentünk át.

Kurai István szonográfushoz.Nem bántuk meg.

Kecskeméten Fecske centrumban végzi az Uh-t.

[link]

Nagyon kedves,nyugodt,türelmes férfi.Mindent átnéz még a haját is!:)

Első babánál 32 hetesen voltunk.Persze aludt a drágám és hiába ébresztgette nem fordult meg.Így adott egy új időpontot és pénzt nem kért.Az új időpontban megint aludt a babám,de 10 percig ébresztgette, leküldött sétálni és felébredt,csodás képeket és dvd csinált(ő adta a dvd-t is).Több mint 45 percig baba moziztunk.

Második babánknál 15 hetesen voltunk,akkor nem tudott jó képet csinálni,mert vastag a hasfalam így átnézte egészségileg és csak egy kismedencei uh árát kérte érte.

Most megyünk 30. hetesen újra hozzá.

Egyébként már pesti vagyok,így itt lenne lehetőség helyben elmenni,de én annyira meg voltam elégedve a szonográfussal,hogy nem mennék máshova.

Árak a honlapon feltüntetve.

Kellemes babavárást kívánok!

2013. febr. 11. 17:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Attól függ, melyik. Az idősebb Szabó János jó szakember (genetikus is), hozzá nyugodtan menjél, a fiatalabbat nem ajánlanám!
2013. febr. 11. 19:28
 3/3 A kérdező kommentje:
Az idősebbre gondoltam!!!!De gondolkodom az első hozzászóló tanácsán is!!!
2013. febr. 11. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!