Kislánybol let valakinek kisfiu?
Figyelt kérdés
Ma voltam a 12hetes genetikán a dokim azt mondta nem lát kukacot de 4hét mulva ujra majd meg nézi lett valakinek igy hogy ki nött a kukaca?Ugye lehet még fiu?:-)2013. febr. 11. 16:23
1/8 anonim válasza:
Barátnőmnek a 32. hétig mondtak lányt. Végül fia lett.
Nekem 12 hetesen megmondták, hogy lány, az is lett.
Szóval lehet még fiú, de ha lány lesz, akkor se keseredj már el.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem keseredem csak annyira fiut éreztem van már 2fiam egy lányom:-)
2013. febr. 11. 16:46
3/8 anonim válasza:
nekem a 25. hétig lányt mondtak,de fiút éreztem :) elmentem 4d-re 30 hetesen és láss csodát szép kukaca nőtt :D már 5 hónapos a pici fiam
4/8 anonim válasza:
Kaptál UH fotót a kicsiről? Itt van egy érdekes dolog, nekem jól tippelt :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Egyébként még a 12 hetes nagyon nehézkes...ezért nem szoktak tippelni a dokik. Az enyém legalábbis nem mondott akkor semmit. Biztos majd a 16. hét után lesz, vagyis minél többször nézi és mindig azt látja hogy lány vagy fiú :) És az UH géptől is függ, meg a doki rutinjától. Drukkolok nektek, hogy kisfiú legyen!
6/8 anonim válasza:
Ettől még simán lehet fiú! Fordítva (ha fiúnak mondják) már ritkán lesz lány.
7/8 anonim válasza:
A 18.hétig nekünk is kislányt láttak, aztán a 18.hetin megkukacosodott. A 12. heti még elég korai ahhoz, hogy biztosat mondjanak, ha kisfiút látnak, akkor azért az biztosabb szokott lenni.
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek!:-)
2013. febr. 12. 07:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!