Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kislánybol let valakinek kisfiu?

Kislánybol let valakinek kisfiu?

Figyelt kérdés
Ma voltam a 12hetes genetikán a dokim azt mondta nem lát kukacot de 4hét mulva ujra majd meg nézi lett valakinek igy hogy ki nött a kukaca?Ugye lehet még fiu?:-)
2013. febr. 11. 16:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőmnek a 32. hétig mondtak lányt. Végül fia lett.

Nekem 12 hetesen megmondták, hogy lány, az is lett.

Szóval lehet még fiú, de ha lány lesz, akkor se keseredj már el.

2013. febr. 11. 16:25
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem keseredem csak annyira fiut éreztem van már 2fiam egy lányom:-)
2013. febr. 11. 16:46
 3/8 anonim ***** válasza:
nekem a 25. hétig lányt mondtak,de fiút éreztem :) elmentem 4d-re 30 hetesen és láss csodát szép kukaca nőtt :D már 5 hónapos a pici fiam
2013. febr. 11. 16:59
 4/8 anonim ***** válasza:

Kaptál UH fotót a kicsiről? Itt van egy érdekes dolog, nekem jól tippelt :)

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Egyébként még a 12 hetes nagyon nehézkes...ezért nem szoktak tippelni a dokik. Az enyém legalábbis nem mondott akkor semmit. Biztos majd a 16. hét után lesz, vagyis minél többször nézi és mindig azt látja hogy lány vagy fiú :) És az UH géptől is függ, meg a doki rutinjától. Drukkolok nektek, hogy kisfiú legyen!

2013. febr. 11. 18:36
 5/8 A kérdező kommentje:

ezt kaptam rola:-)

[link]

2013. febr. 11. 19:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Ettől még simán lehet fiú! Fordítva (ha fiúnak mondják) már ritkán lesz lány.
2013. febr. 11. 19:26
 7/8 anonim ***** válasza:
A 18.hétig nekünk is kislányt láttak, aztán a 18.hetin megkukacosodott. A 12. heti még elég korai ahhoz, hogy biztosat mondjanak, ha kisfiút látnak, akkor azért az biztosabb szokott lenni.
2013. febr. 11. 19:58
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek!:-)
2013. febr. 12. 07:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!