Terhesség alatt dohányzó nők? Nektek mikorra született a babátok? Milyen volt a méhlepényetek érettségi foka a terhesség alatt? Amikor 'megszültétek' a lepényt látszott rajta valami?
Szerintem is képmutatók vagytok! De ez egy dolog. Én dohányoztam a terhesség alatt, amire nem azt mondom, hogy jó, de az itt ítélkező remek anyukáknál sokkal jobb, hogy nem hazudok egy tökéletes könyvben olvasott terhességet és nem hiszem magam szuper maminak velük szemben, akiknem ugyanúgy vannak hibái és majd rájuk dobom Én is a követ, ha a kisbabájuk seggreül, mert szupermaminak tudnia kellett volna elkapnia a gyerekét :)
De a témába vágó rész...
40. hétre szültem meg komplikáció mentesen 1 nappal a tervezett dátum elött makk egészséges és remekül fejlődő babámat 3680g súlyal, rózsaszín bőrrel, hatalmas körmökkel és tökéletes szívműködéssel. Csak imádkozhatok, ahogy szupermamik is, hogy gyermekem továbbra is egészséges maradjon ebbe a világba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!