Mikor érdemes elmondani, hogy babát várunk?
5 hetes terhes vagyok, és csak a szüleim tudják, még nem mondtuk senki másnak! Azért félek mondani, mert annyi vetélésről olvasok, és aggódok, hogy nehogy túl hamar kürtöljem szét a jó hírt!
Egyébként teljesen jól vagyok, minden rendben, csak legszívesebben kikiáltanám az egész világnak, mert 2 évet vártunk Rá, és már készültünk az inszemre!
Szia!
Szintén 2 évet vártunk, egy inszemen már túl voltunk, amikor spontán sikerült.
A szülőknek, testvéreknek az elején elmondtuk, illetve én 2 legjobb barátnőmnek, mindenki másnak a 12. heti uh. után. Jah, még a főnökömnek is elmondtam a 6. héten + egy kollegának, mert táppénzre kellett mennem.
szia! Tégy belátásod szerint, de valóban igaz az, hogy jobb a 12. hét után. Én 8 hetesen elmondtam, utána elvetéltem. Most csak az tudja, aki rákérdez, pedig már kezd lassan nőni a hasam. Szóval én magamtól senkinek sem újságolom, úgy gondolom, senkinek semmi köze hozzá, hogy én és a párom minek örülünk. Persze velünk örül mindenki, aki megtudja, de én nem szeretek ilyesmivel dicsekedni.
19 hetes pocis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!