Feszül, zsibbad a hüvelyem és környéke, másnak is volt ilyen a második trimeszter elején?
Figyelt kérdés
A múltkor említettem az orvosomnak, azt mondta ha nincs görcs és vérzés (nincs), akkor nem probléma, feküdjek amennyit tudok és magnézium. Betartom a tanácsát, de néha már annyira zsibbad ott, mintha lidokaint fecskendeztek volna bele kb...
Ez azért van, mert nő a méhem, és lehet, hogy nyom valami ideget?
15 hkm
2013. febr. 10. 00:39
1/2 anonim válasza:
Az első terhességnél néha nekem is nagyon fájtak a nemi szerveim (kívül-belül), de mindenki azt mondta, normális. Tényleg nem lett belőle baj. (2.-3. trimeszterben)
2/2 anonim válasza:
Nekem nem volt ilyen a 15. héten..nekem a pocim húzódott meg feszült, a hüvelyemre nem hatott ki.
Nekem már most kb 1 hete fáj néha a hüvelyem,de nem úgy mint neked,hanem nekem úgy,mintha izom láza lenne a hüvelyemben lévő izmoknak,meg van,hogy hasít bele a fájdalom,meg a combom tövében szokott fájni a csont..meg a medence csontom szokott már mostanában fájni,meg a seggemnél lévő csont.
27+5 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!