Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire jó orvos Dr Hajdu...

Mennyire jó orvos Dr Hajdu Gábor Főorvos?

Figyelt kérdés

A XIV kerületi egészségházban és az Uzsoki kórházban rendel.

Mennyire jó orvos? Mennyit adtatok neki szülésnél? Minden információ/ negatív és pozítiv is/ érdekelne.

2008. jún. 5. 08:13
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
DR. HAJDÚ GÁBOR egy lelkiismeretes, kismamáira odafigyelő profi nőgyógyász. Néha hangos és kiabál de csakis a kisbaba és a kismama érdekében.Mindkét gyermekemet nála szültem császármetszéssel ill. a második műtétnél nem volt bent, de végig figyelemmel kísérte azt ami történik velünk és miután megszületett a második gyermekem kétszer bejött hozzám a kórházba civilben hogy mi van velünk hogy vagyunk. Leszögezem hogy egyetlen forintot nem adtunk neki egyszer sem a terhesség alatt az első gyermekünknél pedig 50000 ft-ot ami nem olyan hatalmas összeg ahhoz képest amit ma elkérnek a fiatal nőgyógyászok egy szülésnél. A férjem is nagyon "jó fejnek" tartja. Bármikor rábíznám az életem, és én csak ajánlani tudom.
2010. nov. 11. 18:08
 12/21 anonim ***** válasza:
Biztos forrásból tudom, hogy valóban elkövetett egy halálos kimenetelű műhibát pár éve. Ezért nem az Uzsoki kórházban, hanem Kistarcsán műt. Rendelni maradt az Őrs vezér terén, de a kórházból eltiltották. Barátnőm abortusz közben felébredt, mire a Dr. Úr annyit mondott, hogy hagyja mindjárt végzek már...
2012. jan. 23. 21:03
 13/21 anonim ***** válasza:

Véletlenül bukkantam erre a kérdésre, én évekig hozzá jártam az Örs vezér terére. Nos, leírom én is a tapasztalataimat.

Nekem meglehetősen furcsa embernek tűnt mindig is. Eléggé zavaró dolgai voltak. Egy idő után már nem is jártam hozzá ezek miatt.

Először is, borzasztó zavaró, hogy szinte kiabálva beszél. Mindent kihallani a folyosóra. Mikor először nála jártam, még szűz lány voltam, mentem tablettát íratni, és nagyon égő volt, hogy akkor sem moderálta magát, ott kiabálta, hogy szűz lányoknál így meg úgy végezzük a vizsgálatot, stb. Biztos, hogy kihallatszott a folyosóra, mert én magam is volt, hogy a váróban pont az ajtó mellett ültem, és szinte mindent hallottam, amit bent a betegének mondott, pedig egy hosszú folyosón lehet eljutni a vizsgálórészhez, az íróasztalához, de mégis kihallatszott. Gondoltam is, hogy hogy lehet valaki ilyen tapintatlan. A szomszédos szobákban is biztos, hogy hallották, mert általában nyitva is volt az összekötő ajtó a másik vizsgálóval, ahol a terheseket vizsgálták. Más kérdés, hogy zárt ajtón keresztül is simán lehetett mindent hallani. Nem akartam mindenkivel megosztani ezt az információt. El is ment a kedvem tőle, de aztán úgy voltam vele, hogy készségesen válaszolt egy-két kérdésemre, hát ha ő ilyen nagyhangú, ha ez az egyetlen hibája, hát nem bánom.

Aztán pár hónap múlva mentem vissza, akkor is nagy fennhangon bejelenti, hadd hallja mindenki, hogy látom az előző vizsgálatnál még szűz kislány volt (ezek szerint ezt az információt eltárolta a gépben?), de ez még hagyján, hanem ez követően megkérdezte, a mai napig döbbenet van bennem emiatt, hogy volt-e orgazmusom az első szexuális együttlétkor!! Hát, komolyan mondom, pofám leszakad, ha nem velem történik, talán el sem hiszem, hogy ilyen létezik! Azt hittem, rosszul hallok. Ilyet kérdezzen egy orvos! Nem is találok rá szavakat... Mi köze ilyen szinten a privát szférámhoz?? Hogy képzelte...? Esküszöm ez már perverzió! Mert ha azzal mentem volna oda, hogy orgazmusproblémáim vannak, akkor érthető, ha ilyet kérdez, de erről szó sem volt, csak úgy megkérdezte. Mert elmondása szerint nem szokott lenni az első alkalomkor a nőknek, és kíváncsi rá, hogy nekem volt-e. Pff... Csak annyit mondtam neki, hogy hagyjuk ezt a témát.

2012. jan. 25. 01:46
 14/21 anonim ***** válasza:

Aztán később, mikor lett egy göb a mellemben, elmentem hozzá, adott beutalót egy radiológushoz főorvosnőhöz az Uzsoki utcai kórházba, hogy megnézze ultrahanggal, hogy mi az, kiderült, hogy egy ciszta, és nagy vidáman közölte velem, hogy majd adjam át a doktornőnek az üdvözletét. Na, gondoltam, biztos jóban vannak egymással. Átadtam a doktornőnek, nem szólt rá semmit.

Erre mikor egy évvel később újra elmentem hozzá szintén beutalót kérni - hiszen évente meg kell nézetni -, akkor meg mikor kérdezte, hogy kinél voltam legutóbb, mondom a doktornő nevét, erre méltatlankodva: az egy dilettáns! Nem akartam mondani neki, hogy ő volt az, aki hozzá irányított tavaly, nyilván mert őt jó orvosnak tartja, sőt, még üdvözletét is küldte neki velem. Csak magamban eldöntöttem, hogy többet nem jövök hozzá.

Amúgy egyáltalán nem volt az a doktornő, aki ráadásul főorvos is az Uzsokiban, végtelenül alapos, precíz, kedves doktornő.

Akkor egy másik kórházba irányított, mondván, hogy több szem, többet lát, ezzel én is egyetértettem, tehát nem volt ellenemre, hogy másik helyre menjek, de aztán végülis az után az egy alkalom után minden évben az Uzsoki utcai doktornőhöz kértem a beutalót.

Nem akartam amúgy már ekkor sem Hajdu doktorhoz menni, sem egy évvel azelőtt, mikor felfedeztem a cisztát, csak valami olyasmi lehetett, hogy kevés időm volt, túl sokan vártak a másik orvosnál, fáradt voltam, ha jól emlékszem, ilyenek játszottak közre, de már az orgazmusos beszólása után úgy voltam vele, hogy nem kéne hozzá többet jönnöm.

2012. jan. 25. 02:03
 15/21 anonim ***** válasza:

És volt még egy emlékezetes esetem vele.

Telefonon fel akartam hívni a rendelést, ekkor már nem Hajdu doktorét, hanem egy másik orvosét, hogy megtudjam, sok várakozó van-e, érdemes-e elindulnom, csakhogy pechemre rosszul mentettem el korábban a telefonszámot a telefonomban.

Rendelő ill. Nőgyógyász címszó alatt volt elmentve két szám. És Hajdu doktorét nem töröltem.

Szóval véletlenül őt tárcsáztam, Hajdu doktort. Persze akartam neki mondani, hogy elnézést, téves, de mire mondhattam volna, elkezdte mondani, hogy igen, menjek nyugodtan, nincs sok várakozó, de elköltözött, már máshol van a rendelése, a III. kerületben, és hogy el kellett költöznie az Örsről az ott lévő hülye kollégái miatt. Ezt így! Tehát tipikusan úgy hangzott, mintha neki ott problémái lettek volna valakivel vagy valakikkel, és kvázi kiutálták őt. Nem tudom. Tény, hogy egy év múlva már újra az Örsön rendelt, láttam kiírva ugyanott a nevét, és őt magát is a folyosón.

Szóval lehet, hogy szakmailag rendben van, bár mielőtt írtam ide rákerestem a google-ban, és voltak olyan topikok, ahol szintén megemlítették, hogy állítólag meghalt egy szülő nő, és perbe fogták. Persze ne ítélkezzünk, na meg az orvos is hibázhat, szóval lehet, hogy jó orvos, csak nekem a stílusa nagyon nem jött be.

Nem tetszett ez a bizalmaskodás az orgazmussal, az túl hangos beszéde, az ajtóhoz közel ülő várakozók simán mindent hallanak, meg egyáltalán, ahogy a többi kollégáját kezelte, lehülyézi őket, dilettánsnak nevezi, mikor előzőleg bókol neki, és hasonlók. Hogy neki a kollágái miatt kellett eljönnie az Örsről. Mi közöm nekem mindehhez? Miért kell nekem ezekről a belső ügyeikről tudnom?

Szóval teljesen érthetetlen számomra ez a fajta hozzáállása.

Na, mindegy, csak ennyit akartam, ha egyáltalán valaki elolvassa. De legalább kiírtam magamból.

Az azért becsületére legyen mondva, ezt az nlc egyik topikjában olvastam, vagy talán itt is, amit többen is állítanak, hogy nem pénzcentrikus, nincsenek anyagi elvárásai.

2012. jan. 25. 02:22
 16/21 anonim ***** válasza:

Még ami eszembe jutott róla, hogy annak idején, mikor mentem hozzá tablettát íratni, kérdezte, hogy milyet írjon fel, milyen igényeim vannak, én csak annyit mondtam, hogy a legjobbat szeretném, de rábízom, hogy melyiket adja a legjobbak közül. A Gracialt írta fel. Erre mikor "kicsit" később rákérdeztem (eltelhetett már 1-1,5 év is), hogy van-e olyan olcsóbb gyógyszer, ami ugyanilyen jó, mint a Gracial, mire fel, hogy igen, sőt, jobb is, ez pedig az a Tri-Regol, ami vasat is tartalmaz, azt ő jobbnak tartja. Na, gondoltam, marha jó, mikor direkt kihangsúlyoztam, hogy a legjobbat kérem, ez a másik tabletta pedig már akkor is létezett, akkor miért nem azt adta? Nem szóltam neki erre sem semmit, csak magamban megvolt róla a véleményem.

Mindenesetre nem volt gond a Graciallal, nem váltottam tabit, mondta is az orvos, hogy felesleges váltogatni, amúgy sem akartam, csak kíváncsiságból rákérdeztem, mert mindenki, akinek mondtam, hogy mennyibe kerül az én fogamzásgátlóm szörnyülködött, hogy jó sokba. Én nem bánom az árát, nem sajnálom rá a pénzt, csak azon akadtam ki, hogy ha jobbnak tartott egy másik szert, akkor miért nem azt adta? Nyilván mert az én gyógyszerem után kapott pénzt a gyógyszergyártól, nem probléma, csak akkor utána illene figyelnie, hogy hogyan nyilatkozik, mert csak lebuktatja magát, és lerombolja a beteg iránta érzett bizalmát.

2012. febr. 10. 02:27
 17/21 katalin63 válasza:

Az utolsó hozzászóló leveleire szeretnék reagálni. Csak azt nem értem kedves hozzászóló, hogy ha ennyi negatív élményed volt a doktor úrral, akkor miért jártál hozzá évekig. Ha nem tetszett a stílusa, egyszerűen csak nem kellett volna hozzá járnod, más orvost kellett volna választanod és nem elárasztani a net-en a pocskondiázó levelekkel. Ennél több tisztelet jár az orvosoknak! Én is ismerem Hajdú doktor urat, és megtudom erősíteni azokat a hozzászólásokat, amelyek arról szólnak, hogy egy tapasztalt profi, jóindulatú és 35 évvel ezelőtt sem érdekelte a pénz, mint ahogyan most sem.

Azt hiszem a mai egészségügyi helyzetben még inkább meg kellene becsülnünk az ilyen orvosokat.

Hajdú doktor úr nem ezt érdemli, abban biztos vagyok!

2012. febr. 14. 19:39
 18/21 anonim ***** válasza:

Azt én sem vontam kétségbe, hogy jó orvos, írtam is, hogy lehet, hogy jó orvos. Pontosan nem tudok erről nyiltakozni, mert nem volt kezelést igénylő problémám, csak tablettát íratni jártam hozzá. Amúgy is csak egy orvos tudja megítélni a másikról, hogy milyen orvos, ha gyógyításról van szó, mennyire profi. Mi csak a stílusát, hozzáállását látjuk.

Nem jártam hozzá olyan sűrűn, csak akkoriban rengeteget dolgoztam, és néha-néha, mikor volt időm elmenni a rendelésre, tablettát íratni, akkor nem azt néztem, hogy ki van ott. Volt hogy nem is ő írta fel a tablettát, nem is tudta volna, mert mondjuk pont délelőttös volt, én meg mindig délután mentem. De volt, hogy éppen délutános volt, és hozzá mentem. Úgy voltam vele, hogy csak a receptért megyek. Az éves szűrést nem vele csináltattam már meg. A cisztával se akartam már hozzá menni, csak akkor siettem, nem volt nekem időm ilyesmire, hogy azt nézzem, melyik orvos van ott, tudtam, hogy amúgy sem ő fogja megvizsgálni, hanem elküldenek megnézetni. Mikor bevezették a földszinten az elektronikus betegirányító rendszert, és kérdezték, hogy kihez akarok menni, sokszor csak annyit kérdeztem, hogy kinél van kisebb sor. Ahhoz mentem, akihez éppen kevesebben vártak. Volt, hogy hozzá, volt, hogy a másik dokihoz. Két nőgyógyász rendelt, plusz egy harmadik alkalmanként, de ő nő nőgyógyász volt, hozzá nem akartam menni. Mikor újra meg kellett nézetni a cisztát egy év elteltével, akkor meg csak azért mentem hozzá, mert nagyon elégedett voltam azzal a radiológus orvosnővel, aki korábban is megvizsgált, hogy megint hozzá kapjam a beutalót. Nem ismerem, hogy szokás az ilyesmi orvos-körökben, úgy voltam vele, hogy egy másik orvos lehet, hogy máshoz adná, nem akartam kockáztatni. Más kérdés, hogy végülis beleegyeztem abba, hogy máshoz menjek, mert egyetértettem azzal, hogy több szem többet lát. Meg amúgy sem akartam az orvossal vitatkozni, az úgy veszi ki magát, hogy okoskodni akarok neki, holott ő az orvos, nyilván ő jobban tudja. Meg eleve meg is voltam zavarodva, én ilyen stresszes helyzetekben nem mindig tudok józanul gondolkodni, eleve a nagy hangján felháborodva mondja, hogy az egy dilettáns. Én olyan vagyok, hogy más feszültsége átragad rám is. Na, de nem számít, még egy évvel később már tényleg egy másik orvoshoz mentem a beutalóért, és szerencsére meg is kaptam ahhoz a doktornőhöz, aki legelőször megvizsgált.

2012. febr. 14. 20:30
 19/21 anonim ***** válasza:

De tudod mit? Rajtam ne száradjon a doktor úr lejáratása. Mert tényleg egyetlen orvos sem érdemli meg ezt, ezzel egyetértek. Végülis csak a stílusa zavart. De ez meg egyéni, lehet, hogy valakinek pont ez jön be. De ettől még lehet nagyon jó orvos. Tehát sikeres volt a "védőbeszéded."

Úgyhogy töröltetni fogom a hozzászólásaimat. Csak még várok egy napot, azalatt remélhetőleg elolvasod, akár reagálhatsz is rá, ha úgy gondolod.

Mindazonáltal mind egy szóig igaz, amit leírtam.

Az egyetlen olyan kritikai észrevételem, amely nem a stílusára vonatkozott, hanem a munkájára, az a tablettafelírás volt. Mikor is később kiderült, hogy nem is az általa legjobbnak tartottat kaptam, pedig azt kértem. Ez mindenképpen "hiba". Ilyenkor illene figyelnie, főleg, ha profi, hogy később nehogy magának ellentmondóan nyilatkozzon, mert így csak lebuktatja magát, saját magát hozta ciki helyzetbe, mikor később elárulta magát az elszólásával, hogy szerinte van a Gracialtól jobb is.

2012. febr. 14. 21:25
 20/21 katalin63 válasza:

Nagyon örülök a pozitív reagálásodra! Köszönöm! Nem sok ember tudja beismerni ha hibázik.

Egyébként abban igazad van, hogy nem is annyira szakmailag kritizáltad, de éppen ezért nem értettem, hogy miért részletezed annyira hogy mit mondott, meg hogyan mondta, stb. Ha valakit zavar a hangos beszéde, úgysem fogja őt orvosának választani. Semmi rosszindulat nincs a hangos beszéde mögött, vagy amit kérdezett tőled, hogy volt e orgazmusod. Belátom ennek a kérdésnek én sem örültem volna, de biztos vagyok benne, hogy mint orvos, egy olyan orvos kérdezte ezt tőled, akit igen is érdekelnek a betegei, nekünk ez furának tűnik, mert azt gondoljuk, mi köze hozzá, de ő más szempontból nézi ezt, így nem érthetjük őt meg. Az hogy megváltozott a véleménye arról, hogy melyik a legjobb gyógyszer, abban semmi rendkívülit nem látok, hiszen mindenkinek változhat a véleménye, ez semmit sem bizonyít.

A többi hozzászólóhoz azért nem írtam, mert nagyon is kényes téma, ha valakinek meghal a hozzátartozója, mit is lehetne neki mondani, hogy boccs, de ez benne van a pakliba? Vagy azt, hogy fogadd el, mert időnként megtörténik ilyen borzalom a gondos orvosi ellátás ellenére is? Bár nem vagyok meggyőződve arról, hogy igazak ezek az állítások, de mi van ha mégis! Az ember nem bánthat meg egy olyan embert, aki elveszítette gyermekét.

Én fiatalasszonyként ismertem őt meg, az első terhességem 10. hetében iszonyatosan elkezdtem vérezni, a férjem és a szüleim rohantak velem a kórházba, amikor is pont ő volt ügyeletben és ő mentette meg az életemet. A második terhességemmel is hozzájártam végig, de akkoriban nem úgy álltam anyagilag, hogy pénzt adhattam volna neki, de ezt ő soha soha nem éreztette velem. A terhesség idején 6 hétig kellett befeküdnöm a kórházba terhességi toxémiával, de ugyan olyan figyelembe és ellátásba volt részem, mintha súlyos pénzeket fizettem volna neki. A hat hét alatt alkalmam volt látni, hogy mindenki szereti, tiszteli mind a betegek, mind a nővérek. Senki sem volt rossz véleménnyel róla. Ezért álltam most értetlenül, olvasva a kritikákat és úgy éreztem meg kell szólalnom, ennyivel tartozom neki.

A baba neten is körül néztem, ott kizárólag csupa csupa jót hallani róla, ott ráismertem az általam ismert Hajdú doktorra. A fiam megszületése után elköltöztünk, így sajnos többé nem volt alkalmam hozzá, de most örömmel olvastam, hogy Kerepestarcsán dolgozik, így ismét feltudom venni vele a kapcsolatot, mivel nőgyógyászati problémáim vannak.

Még egyszer köszönöm a hozzáállásodat! Talán nem is kellene letöröltetned, rád bízom, legyen a te döntésed, hiszen ez a te véleményed és a kérdező azt kívánta, hogy mindent akar róla hallani, jót és rosszat is. Az már más kérdés, hogy ki hogyan reagál ezekre a dolgokra.

2012. febr. 16. 06:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!