Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhességmegszakítás után...

Terhességmegszakítás után nagyon erősen görcsölök, ez normális?

Figyelt kérdés
A vérzésem kevés, de nagyon erősen görcsölök. 4 napja volt a műtét.

2013. febr. 9. 14:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia találtam egy hasonló kérdést, de szerintem nem itt fogod megtalálni a választ. Bemehetnél egy ügyeletre, max. megnyugtatnak és hazaküldenek, de inkább mint hogy valami baj legyen. Jobbulást!

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

2013. febr. 9. 14:54
 2/4 anonim ***** válasza:

szerintem is menj el óügyeletre ez nem jó !!!!!

remélem minden oké lesz !!!!!jobbulást!

2013. febr. 9. 15:12
 3/4 anonim ***** válasza:

én igy voltam,missed ab után ..Az alvadt vér bent maradt és azt próbálta kigörcsölni a méhem.mivel nem kaptam rá gyulladás gátlót,begyulladt a méhem és hüvelygyulladásom is lett.

Ja,én felhívtam az ügyeletet és azt mondták mindenképpen be kell mennem mert lehet,hogy szövet is maradhatott bent. Látogasd meg őket!

(görcsoldót ne szedj be,mert nem tudod kigörcsölni a vért,ha nagyon fáj olyan gyógyszert szedhetsz amiben nincs görcs oldó,pl. Rubophen)

2013. febr. 9. 16:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) igen, amikor fent volt a tágító tabletta,nagyon véreztem, és akkoris egy nagy alvadt vércsomót kellett kiszedni, amúgy írtak fel napi 3x15 csepp ergamot!
2013. febr. 9. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!