Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32 hetes terhes vagyok. Kb.2...

32 hetes terhes vagyok. Kb.2 hete reggel amikor felkelek eleg eros feher-sargas folyasom van (mintha kizudulna belolem). Napkozben is van de mar nem sok; panaszom nincs. Ez normalis?

Figyelt kérdés
2008. jún. 5. 07:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem menj el egy STD rendelésre. Ne a nődokidhoz, ez egy másik szakma! Lehet hogy összeszedtél egy kis fertőzést, de ezt majd eldöntik ott! Minden bőrgyógyászaton találsz ilyet, de ha pesti vagy tudok adni egy telefonszámot is! 06208288868, dr Várkonyi Viktóriához kérj időpontot! már a telefonba mondd, hogy babát vársz, soronkívül fogadnak majd!
2008. jún. 5. 07:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ne menj sehova, ugyanis ez teljesen normális. Ilyenkor már nagy a baba, és a normális mértékű folyást az éjjel során megakadályozza, mivel elnyomja az útját... Ezért van, hogy reggel, amikor megmozdulsz, felkelsz, és a pici máshová rendeződik, jön ki belőled az összes cucc (meg másból is. Szerintem sokan vagyunk így a terhesség utolsó harmadában.) Ez csak a szülés után fog változni. Nagyon jó erre a célre a DM tisztasági-betét mértű inkontinencia-betétje. Ha aggódsz, persze, menj el dokihoz, de ha nincs más panaszod, akkor fogad el ezt testeddel járó változásnak... Nem sokára vége!!! Addig is szép babavárást.
2008. jún. 5. 07:42
 3/3 anonim ***** válasza:

nekem is van ilyen...és semmi bajom,most voltam kenet vételen,semmilyen fertőzésem nincs....

32 hetes kismama

2008. jún. 5. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!