6 hetes terhesen folyton hányinger, vmi tipp?
Bírd ki!!
Nekem ez a hatodik terhességem, és mindegyikkel nagyon rosszul voltam az első 3 hónapban. Sokmindent próbáltam, de nekem nem vált be semmi, mindentől rosszul voltam. De azért remélem, te találsz valamit, ami enyhíti! kitartás!
Én a tejtől még rosszabbul vagyok, ha hideg, akkor is. Persze ez mindenkinél változó. Én napi 2 x 250mg magnéziumot szedek, reggel-este. Nekem ez segít. Ha nem veszem be, egyből öklendezéssel indul a nap, semmit nem bírok enni, gondolni se rá.. ha egész nap fekszek is hányingerem van, és még inni se nagyon bírok.. Mióta szedem (nem mondom, hogy teljesen jó) de sokkal jobban vagyok, és van végre étvágyam. Próbáld ki ! Veszteni nem veszítesz vele ! :)
U.i. Nekem a tabletta bevétele után 1órán belül jelentősen csillapodik a rosszullétem.
Kitartás ! És jobbulást ! :)
7+4hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!