7. hét 6. napos terhes vagyok. Előzményem: kétszer missed ab. Szörnyű érzés volt mindkettő, most nagyon nagyon félek. Megmarad a kisbabám?
Szia, kitartás neked, és boldog babavárást!!! Nekem is két vetélés missed ab után sikerült a baba, Utrogestan kezeléssel.Nagyon paráztam, a férjemet és a nőgyógyászomat is kikészítettem az aggodalmammal. De minden rendben volt. Az első hetekben még nekem is kisebb volt a mérete a számítottnál, de 12 hetesen már pont átlagos volt. És végül szép nagy baba lett, 3.75 kg-mal született. Kívánom neked is és mindenkinek, aki hasonló cipőben jár, hogy így sikerüljön a babavárás!
A betegségről: azt mondják a láz veszélyesebb, mint a gyógyszer, mindenképp kezeld magad. Náthára van egy jó homeopátiás szer, a Coryzália, nekem segített. Szedj sok C vitamint, kezeld minden tünetedet, hogy ne súlyosbodjon el.
Minden jót kívánok neked!
Szia Kérdező!Megértelek és átérzem az aggódásodat. Első terhességem spontán ment el 4 hetesen, rá két hónapra újra babát vártunk, sajnos ő a 10. hétig maradt velünk, missed ab műtét lett a vége. 3 hó pihi következett, és csomó kivizsgálás. Szerencsések vagyunk, első hónapban összejött a babó, most 10 hetes 2 napos vagyok, duphastont szedek emelt adagban, plusz magnézium, plusz vérhígítót. (voltunk genetikai és immunologiai kivizsgáláson, ott adták a vérhigítót, mert valószínű emiatt voltak a vetélések)
Az aggódás megvan még mindig, pedig már átléptük azt a kort amikor az előző baba elhalt. A nőgyógyászomat én is szerintem már kiakasztom a folytonos aggódással :D Nekem hol van tünet hol nincs, hetente váltakozik, de van amikor naponta. Már várom, h leteljen ez a 2 hét, és túl legyünk az első trimeszteren, bár tudom, h az sem biztosíték semmire. Nekem van itthon szívhangfigyelőm, ezaz egy ami megnyugtat két UH között. Szerintem mindenr endben lesz nálatok is!
Szia!
Én csak most olvastam el a kérdésedet. Épp akartam volna megírni, hogy persze, hogy mi8nden rendben lesz a babával! Aztán láttam, hogy azóta már többször is voltál orvosnál, és úgy volt, ahogy írtam volna! :)
Szóval a továbbiakban se aggódj semmin, meglátod, minden rendben lesz!
Az meg, hogy az UH-on néha kisebbnek, vagy nagyobbnak nézik a babát, természetes, hiszen azért nem lehet hajszál pontosan lemérni! Nagyon sok múlik a gép minőségén! Szóval akkor se lepődj és ijedj majd meg, ha netán valamikor 1 héttel is kisebbnek, vagy nagyobbnak nézik! Dobog a szíve, ficánkol, szóval minden a legnagyobb rendben van! :) Lassan már érezni is fogod, hogy rugdos. (Én a kislányomat 16 hetesen éreztem először, a tesója még csak néhány hetes. :))
Boldog babavárást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!