Lehet korai szakaszban vetélés oka egy derék masszázs?
1,5 éve próbálkozunk a férjemmel sikertelenül.
Heti 1 alkalommal járok gyógymasszázsra a hátam miatt.
Ha úgy érzem akkor szoktam szólni,hogy a derekamat hagyjuk ki. Viszont ha nincs kezelve elég nagy fájdalmaim szoktak lenni. Mostanra belefáradtam ebbe a számolgatásba,tippelésbe és hagytam magam.
A kérdésem h vezethet ez vetéléshez korai szakaszban,a derék részre erősödő nyomás miatt!? Amikor az ember még nem is tudja h várandós!
Vágyunk már a ki csodánkra!
Előre is köszönöm válaszaitokat!
Egészséges magzatra és anyára egy sima masszázs nem lehet ilyen hatással. Ha ettől elmegy egy baba, akkor sajnos jóformán 100%, hogy bármi mástól is elment volna.
Szerintem sokkal többet ér, ha mész masszázsra, és élvezed a jótékony hatásait. Az idegeskedéstől sokkal nagyobb eséllyel lesz teherbeesési probléma, mint egy normális masszázstól. Sok sikert hozzá!
"Mostanra belefáradtam ebbe a számolgatásba,tippelésbe és hagytam magam." Most fogsz teherbe esni! :-)
Meddő vagyok mint kiderült, hát gondoltam elég volt, belefáradtam, megkaptam az ítéletet is, hogy csak lombik. 2 hónap múlva teherbe estem spontán.
És a masszőröm jött rá, masszírozott és azt mondta hogy nagyon aktívnak érzi a méhem, teherbe estem. Na mondom valószínűleg! Pár nap múlva pozitív lett a teszt, a csodababa éppen 12 hetes. :-) Persze azért a kivizsgálás nagyon fontos lenne, érdemes lenne az egyszerűség kedvéért a férjnek elmenni vizsgálatra. Nekem egyébként a masszőr azt mondta hogy nem gond a masszázs, de ha pozitív lesz a teszt, akkor biztos ami biztos, csak a 12 hét után menjek.
Nagyon aranyosak vagytok,hogy ennyien válaszoltatok. :)
3 hét múlva megyünk sperma vizsgálatra!
Köszönöm mindenkinek aki biztat,nagyon jól esik,és sokat számít! :))
Gratulálok a kis mamiknak,anyukáknak! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!