Várakozási idő? Most akkor mennyi is az pontosan? Sajnos abortuszról van szó.
Köszönöm a válaszotokat!
Itt Gyöngyösön egy eü. dolgozó mondta ezt a 2 hetet, de egyszerűen nem akarom elhinni. Az nagyon sok.
3 nap + amíg eljutsz a kórházig, az lehet 1 hét is.
Ami nem árt, mert nem tyúkszemlevételre mész, kicsit legalább kénytelen leszel elgondolkozni rajta, hogy egy életet veszel el. :-(
Nézd, az abortuszon kívül ezernyi más lehetőséged van. Szívesen segítünk megkeresni. Az abortusszal nem tudod, mit veszel a nyakadba :-(
Sajnálom.
A család segítőben a védőnő 3nap gondolkodási időt ad. De gondold át kérlek. Hallgasd meg az én történetem.
Mi a párommal mindig óvszerrel védekeztünk. Nem lyukadt ki nem csináltuk nélküle,nem maradt bennem. 2012 novemberében ám mégis terhes lettem. Abortusz lett a vége. 1hónapig húztuk a dolgot,hátha tudunk megoldást találni,hogy ne keljen mennie a kicsikémnek,de nem taláátunk megoldást. Később kiderült,hogy kisebb fejlődési rendellenessége volt,sokkal kisebb volt mint amekkorának kellett volna lennie. :( Eltelt egy kis idő a műtét óta,de azóta sokszor veszekk be altatót,stresszolldót. Rámjön egy sírógörcs a semmitől,és unndorodom magamtól azóta. Biztos vagyok benne,hogy nem szeretnék gyereket. Úgy érzem nem tudnék jó anyja lenni annak akit már elterveznék,hogy jöjjön. Egy nap megkérdezné tőlem- Anya nekem miért nincs tesóm?!
és mit válaszolnék?... nyílván nem mondanám ki,de tudnám,hogy lehetne egy nővéred,de én miattam ő nem létezik. Ezért javaslom a gumi,f.gátló módszer védekezést. Sok sikert!
ui: biztos ez a legjobb megoldás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!