Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8+5 hetes vagyok Ma tudtam...

8+5 hetes vagyok Ma tudtam meg, hogy TSH szintem 0, 06. Ami szerintem alacsony! Okozhat ez gondot? Aggódom, mert már volt 2 vetélésem

Figyelt kérdés
2013. febr. 5. 16:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Remélem még olvasod a kérdéshez jövögető válaszokat.

Az első gyermekemmel terhesség alatt 0,001 volt a tsh-m.

Gyógyszert szedtem egész terhesség alatt,mert muszáj volt gátolni,hogy nehogy túl sok hormont kapjon a baba.Terhes nőknél amúgy is felborul a pajzsmirigy működés.Kinek így kinek úgy.Propicilt szedtem,ezt lehet szoptatás idején is,csak több évig nem érdemes májkárosító hatása miatt.Gyönyörű egészséges kislányom született.Spontán szülés,szoptatás minden meg volt.Azóta orvost váltottam,mert csak a propicilt szedette velem szülés után fél évvel,mikor is kiújult a betegség(pajzsm.gyulladas).Semennyire nem javult.Le akart állítani a szoptatásról is,nem hagytam magam,nyugodtan lehet szoptatni ilyen betegség mellett.A másik orvos leváltotta a gyógyszerem methothyrin-re,rohamosan javulni kezdtem.1,5 éve jól működik a pajzsmirigyem,nem szedek gyógyszert.Jelenleg második gyermekemmel vagyok várandós,20.hétben.Nem újult ki a betegség,nem szedek semmilyen gyógyszert.Az orvosom a SZELÉN-t szedeti velem jó ideje,ami nagyon jót tesz a pajzs működésnek.Minden kismamának protokoll kellene legyen a tsh-pajzsmirigy hormon szint ellenőrzése.Nem is értem,hogy nem jut eszébe egy orvosnak ezt is egyből kivizsgálni.Remélem jól vagy,írj nyugodtan az e-mail címemre,ha érdekel az orvosom neve,vagy kérdésed van:andersen2@citromail.hu.Jó egészséget!!!!!!!

2013. márc. 14. 22:22
 12/12 anonim válasza:

Véleményem szerint inkább a magasabb TSH okoz meddőséget és bajt a babánál...nekem 5,2-nél derült ki hogy miért nem érkezik a baba...

Hamar beállt a gyógyszerrel...1,53-ra de ez sem garancia semmire, mert a baba így is elment...

Igaz a 0,06 alacsony...0,5 és 4 között normál értékű...

2013. okt. 28. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!